1 Mayıs yürüyüşünde iğrenç ötesi pankart

1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Bakırköy'de yürüyüş yapan bir grup, imam hatipleri hedef alan çirkin bir pankart hazırladı.

GİRİŞ 01.05.2016 16:21 GÜNCELLEME 02.05.2016 10:18
Bu Habere 418 Yorum Yapılmış

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanacağı Bakırköy Pazar Alanı'nda son hazırlıklar yapılırken, DİSK ve KESK'in de aralarında bulunduğu bazı sendikalar ile STK'ların temsilci ve üyelerinin bulunduğu gruplar toplanmaya başladı.

Bakırköy'de yürüyüş yapan bir grup, imam hatipleri hedef alan pankart açtı. İmam hatipli öğrencilerin fotoğrafının yer aldığı dövizde, "İmam hatipler kaldırılsın. #Direneğitim" ifadeleri yer aldı.

İşte o pankart:

YORUMLAR 418
  • İmam Hatipli 7 yıl önce Şikayet Et
    Olur Bre kefereler
    Cevapla
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizlik parayla satılmıyor.Nasip kısmet.Allah nurunu tamamlayacaktır.
    Cevapla
  • BOA 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP-PKK-HDP-DHKPC-... gibi sol örgütler bu ülkeyi terk etsin. onların dedeleri Çanakkale de şehit olmadı. Bu ülkenin asıl unsurları imanlı, vatanını, bayrağını, milletini devletini seven insanlardır. Çanakkale de şehit olanlar ecdadımız bu ülkede ezan sesi susmasın diye şehit oldu.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    İmam hatipliler bu ülkenin kalkınmasında en çok alın teri olanlardır.Bu okullar vatan ve millet sevdalıları yetiştiren okullardır.Sizler ise yakıp yıkmak ve bölmekten başka ne yaptınız ve ne yapıyorsunuz?
    Cevapla
  • artık anlasınlar 7 yıl önce Şikayet Et
    zeka bu kadar. bu cinayetlerin tecavüzlerin ahlaksızlıkların islamın komünizmin veya milliyetçiliğin suçu olduğunu sanıyor. halbuki tecavüzcülerin hastane raporları var.adamlar şizofren ve madde bağımlısı. işte zekaları bu. kendileri anlasın zekalarını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!