Başbakan'ın bugün gideceği o ilde şiddetli çatışma

Van'da saat 01.30 sularında silah sesleri ve helikopter hareketliliği var. Bölgede 8 teröristin tespit edildiği söyleniyor.

Başbakan'ın bugün gideceği o ilde şiddetli çatışma
Başbakan'ın bugün gideceği o ilde şiddetli çatışma
GİRİŞ 10.06.2016 02:16 GÜNCELLEME 10.06.2016 09:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Van'a bugün Başbakan Binali Yıldırım'ın iftar programı için gelmesinden dolayı güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı Van'da kritik noktalara tomaların yerleştirildiği ve güvenlik önlemlerinin alındığı Van'da şu sıralarda silah seslerinin yankılandığı söyleniyor.

Van Hacıbekir Mahallesinde dağ kadrosundan 8 teröristin tespit edilmesi üzerine jandarma destekli operasyon başlatıldığı çok şiddetli çatışmalar yaşandığı söyleniyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • paris 7 yıl önce Şikayet Et
    yardim ve yataklik edenleri bitiremedikten sonra teroru bitirmek mumkun degildir
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara fırsat vermesin bunlar Ebu Cehilden de acımasız. Hiç mi kutsalları yok. İnsan bir mübarek ay der durur. Ama nerde bunlar cahiliye insanlarından daha aşağı mahluk. hiçbir kutsalı olmadığı gibi kime hizmet ettiklerini de bildiklerini sanmıyorum. Ama bunları içeriden siyasi, ekonomik ve basın yayın olarak destek çıkanlar bunlardan daha tehlikeli bence. Görülüyor ki terör binbir surat başımızı bir süre daha ağartacak. Şu yasalar biraz daha hızlı işlese. Batı ne der diye hareket edersek başımıza çok işler açarlar. Onların derdi başka onu da başımızdakiler biliyor zaten.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Van mı düşünmek lazım, Terörü yaratanda kendi halkı! Terörü destekleyende kendi halkı! Devlet bize bakmıyor diye ağlayan da kendi halkı! Deprem yardımları sayesinde ev Türkiye cumhuriyeti bu halkı ev sahibi yaptı onlarda devlete hainlik yapıyorlar. Bu halkın iki yakası elbetteki bir araya gelmez.
    Cevapla
  • MİSAFİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet parayla evsahibi yaptı işkembeden atmayın.Herkes evinin parasını tıkır tıkır da ödüyor.Öyle ikide bir ordaki insanların başına da kakmayın beyler...
    Cevapla
  • osman akbaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ya alah aşkına bu ulkede kanatlardan bakşk da yaslanacak yer yokmu yok ulusalcı kanat yok solcu kanat yok devrımcı kanat yok demokrat yok cumhurıyetcı ılde ınsanları bölmekk mı lazım başkaturlu yaşmak olmazmı bence ramazan ayının orucunun ramazda tutmalıyız muharem ayı geldıyınde onunda orucunun tutarız kımseye bır zararı yoktur bır sıkıntıde yaratmaz bence böyle bakmak çok dahı guzel dıyom
    Cevapla
  • barri 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan halklarin yureklerini sevgiyle doldursun nefretler yok olsun iki gunluk dunyada vatanlar dunyalar kimseye kalmiyor herkes vatani tanrinin yani rab isa nin adiyla amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!