Özel timle koruma! 7/24 devriye

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısının ardından güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Özel timle koruma! 7/24 devriye
Özel timle koruma! 7/24 devriye
GİRİŞ 02.07.2016 05:16 GÜNCELLEME 02.07.2016 05:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bu kapsamda Çevik Kuvvet Polisi tarafından oluşturulan 4 kişilik özel tim ile özel harekât polislerinden oluşan timler, terminallerin dış kısmında ellerinde uzun namlulu silahlarla 24 saat boyunca görev yapmaya başladı. 

ÖZEL TİM DEVRİYE GEZECEK

Daha önce havalimanlarında, yolcuların bulunduğu kısımdan uzakta, kendileri için ayrılan bölümlerde bekletilen özel harekât timleri ile çevik kuvvetten oluşturulan özel tim polisleri bundan böyle devriye gezecek.

TERMAL KAMERA TAKVİYESİ

Bu arada terminal binalarının yanı sıra havalimanı çevresinde güvenliği sağlayan asker ve polise de termal kamera takviyesi yapıldı.

Havalimanında mevcut bulunan x-ray cihazları da en hassas ayarlara getirildi. 

YORUMLAR 16
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    bu tür toplu yerlerin kendi özel timlerinin her zaman olması güzel israil abd gibi ülkelerde varsa benim ülkem bundan aciz değil güzel bir uygulama taktir ettim.
    Cevapla
  • diyarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    ne önemi var olanlar olduktan sonra neden daha önce yapılmadı hiç mi duyum alınmadı.
    Cevapla
  • kara 7 yıl önce Şikayet Et
    bence gerek kalmadı artık şimdi planları daha da başka
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ... Hizli tren istasyonlarinin havaalanlarindan ne farki var .. Artik yalnizca ulasim mekanlari icin ozel timler yetistirmenin zamanidir Bu timlerin tayinleri bile ulasim yerleri olmali .. Bu mekanlar Turkiyenin vitrinidir buralarda yetismis disiplinli atletik ozel insanlarin calismasi gerektir .Hatta buralarda calisan normal elemanlarin bile teror uzmanlari tarafindan egitilmesi gerek boylece 30 derece sicakta mont giyenden herkes suphelenebilsin .. Katillere karsi Uyanik olmanin yolu, once egitim sonra disiplin.. (Muhtarlar Ulkesinin guvenligi icin mahallesinde ucan sinegi bile bilmeli .. )
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizi yaktiktan sonrami ulanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı