TRT'yi temizleyen polislerden mesaj var!

Darbe girişiminin yapıldığı gece TRT binalarını basan darbeci askerleri oradan çıkaran, gözaltına alan polisler arkalarında bir not bıraktı.

GİRİŞ 21.07.2016 12:01 GÜNCELLEME 21.07.2016 12:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci askerler Ankara ve İstanbul'daki TRT binalarını basmış o sırada orada bulunan spiker Tijen Karaş'ın eline "korsan bir bildiri" vermiş ve silah zoruyla okutmuştu. Bir çok insanı binadan çıkaran ve kötü muamelede bulunan darbeci askerler o sırada TRT çalışanlarının iş yerinde çocuklarını teslim ettikleri "kreş" bölümüne de zarar verdi.

POLİSLER KONTROL ALTINA ALDI

İlerleyen saatlerde cuntacı olmayan asker ve polislerle darbeci askerlere yönelik operasyonlar hız kazanmıştı. Bu sırada TRT binalarını darbeci askerlerden temizleyen polis arkasında bir not bıraktı.

"KUSURA BAKMAYIN"

İşte TRT Haber muhabiri Seval Yılmaztekin'in Twitter hesabındna paylaştığı o not:

"Çiçeklerinizi suladık, az da olsa kirlettik yavrularımızın odasını hakkınızı helal edin. Unutmayın Ankara Çevik hep ayakta"

 

YORUMLAR 18
  • Fırat 7 yıl önce Şikayet Et
    biz işte böyle onurlu şerefli vatan millet aşığı Alperenlerimiz olduğu için dimdik ayaktayız. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin yiğitlerim.
    Cevapla
  • Çöh 7 yıl önce Şikayet Et
    Aldiklari maas kurusu kurusuna helaldir. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Pöh Jöh Höh
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan sana ,size minnettar...Her türlü hakkımız,sonuna kadar helal...Asıl, sen helal et bize hakkını...Senin hakkını,sizin hakkınızı asla ödeyemeceğiz...İnşallah Allah'ın razı olduğu insan teklerinden olursunuz...Bundan daha büyük şeref var mı...Allah C.C. dan dileğimiz budur...
    Cevapla
  • Varsayalim ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Gilgamis kamis gibi icin bos. Polis teskilati 2000 kisi degil 250 000 kisi.
    Cevapla
  • Vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    Çiçekleri nasıl suladıklarını düşünün önce. Hani tankı topu olmayan polisin toması var ya işte onunla su sıkmışlardır önce.. İntiyaç gidermek neymiş ayıp arkadaşlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Meteoroloji uyardı, mayıs ayında çok sayıda il için kar alarmı verildi!
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var