2 lira için katliam yaptı!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişi, 2 lira park ücreti isteyen parkomat görevlisini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

GİRİŞ 06.09.2016 13:31 GÜNCELLEME 06.09.2016 13:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Saimbeyli Caddesi, Hazer Sokak'a bir gün önce kiraladığı otomobil ile gelen Haluk A. (55), aracı park etti. İddiaya göre, parkomat görevlisi Ali Özgüner (43) otomobilden inen Haluk A.’dan park ücreti isteyince aralarında tartışma çıktı. Bu sırada otomobilde bulunan tüfeği alan Haluk A., Özgüner'e ateş etmeye başladı.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olay yerine geldiğinde Haluk A. elindeki tüfekle yerde yatan parkomat görevlisine ateş etmeye devam etti. Vatandaşların tepkisi üzerine polis, havaya ateş ederek Haluk A.'nın yanına yaklaşmaya çalıştı. Polis tarafından etkisiz hale getirilen Haluk A. ekip otosuna bindirildi. Bu sırada bazı vatandaşlar şahsı linç etmek istedi. Polis havaya ateş ederek kalabalığı sakinleştirmeye çalışırken, zanlı polis tarafından güçlükle olay yerinden götürüldü.

Bu arada, olay yerine çağrılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan parkomat görevlisi Ali Özgüner ameliyata alındı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Özgüner yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu nedir ya ondan bundan adam öldürür hale geldi toplum Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bu parkomat saçmalığı iyice can sıkıyor. Yaşadığım yerde iç mahallelere kadar parkomat çizgisi çekilmiş durumda. Sabah olunca insanlar parkomat saati geldi diye kalkıp arabasını daha uzak yerlere koyuyor. Vergi ver sigorta ver muayene ver parkomat ver benzin ver. Eh artık suçlu arayıncada parkomatı öldüren adama bakıyoruz. Tasvip etmiyorum kesinlikle! Fakat suçlu sadece parkomatın katilimi?
    Cevapla
  • Duyarlı Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede terör biter mi,herkes cani olmuş
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    öldüreni idam edeceksin bak o zaman öldürüyormu. kırsızlık yapanın elin keseceksin bak o zaman yapıyormu ırza geçeni hadım edeceksin bakalım ne yapıyor
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    kısaca şeriat lazım
    Cevapla
  • asabiçocuk 7 yıl önce Şikayet Et
    yer Adanaysa normaldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü