Marmaray'da korkunç olay: Hayatını kaybetti!

Marmaray'da sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan işçi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.09.2016 13:10 GÜNCELLEME 20.09.2016 13:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Marmaray'da sabah saatlerinde teknik arıza nedeniyle seferler tek yol üzerinden 17 dakika aralıklarla yapılıyordu. Arızanın giderilmesiyle seferler yaklaşık 5 saat sonra normale döndü.

Marmaray'ın internet sitesinde yapılan duyuruya göre, teknik bir arıza nedeniyle seferler, tek yol üzerinden 17 dakika aralıklarla, Sirkeci aktarmalı olarak yapıldı.

ARIZANIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan Fatih Uysal, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Talihsiz işçinin hayatını kaybetmesine neden olan arızanın ardından Marmaray seferlerinde aksama yaşandı. 

Marmaray tünelinde sabahın erken saatlerinde bakım çalışması yapan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elektrik akımına kapıldı. Tünel içerisindeki küçük su sızıntılarına müdahale eden talihsiz işçinin yardımına arkadaşları koştu.

Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Uysal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

YORUMLAR 4
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    uhh.. ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Gök Yeleli 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kardeşimize. Bu arada "Tüneldeki su sızıntısı" tabiri de oldukça can sıkıcı.
    Cevapla
  • Kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    Su ve elektrik ikisi bir arada olmaz. Her zaman söylüyoruz; Su elektrik enerjisine ulaşmadan önlemler alınmalı gerekiyorsa enerji kesilmeli su sızıntıları güvenli bir şekilde uzman kişilerce giderilmeli. Panoya su gelmiş! Elektrikçi buna bir şey yapamaz. Elektrikçi çarpılmaz diye bir durumda yok zaten. Ümit edelimde bu geliyorum diyen son iş kazası olsun. Tüm işçi kardeşlerimin ve yakınlarının başı sağolsun!
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin , bizler için çalışan tüm emekçilerin Allah yar ve yardımcısı olsun , kazadan beladan korusun. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Kariye'de 79 yıl sonra ilk ezan heyecanı! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak