İstanbul'da korkunç kaza! Şehit oldu

İstanbul Sarıyer'de atış poligonunda silahın ateş alması sonucu, 1 komiser yardımcısı şehit oldu, 1 komiser yardımcısı yaralandı.

GİRİŞ 25.10.2016 15:18 GÜNCELLEME 25.10.2016 16:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Kilyos'taki atış poligonunda Komiser Yardımcısı M.A'nın kullandığı silahın kazayla ateş alması sonucu, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Erdem Uçar ile Komiser Yardımcısı Rasim Erdem yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Uçar'ınşehit olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri, kolundan yaralanan Erdem'i ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Komiser Yardımcısı M.A'yı gözaltına alanjandarma, olaya ilişkin inceleme başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Romero 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden yorum yapanlar var.olaya konu olan polis abiler eski sayılabilecek polisler.sicilleri 250.000 - 300.000 arasında.yani biri yazmış yok 3-5 ay eğitimle k.yardımcısı yaparlarsa olacagı budur diye filan.yani yeni polis değiller.Şehit olan Polise Allahtan rahmet yaralı olan Polis abiyede acil şifalar diliyorum
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    3-5 aylık eğitimle komiser yaparsanız olacağı budur. Konuşunca liyakattan bahsediyorsunuz. Meslek içerisinde en az 5 yılını dolduranları komiser yapın. Adam polisliğin p sini bilmiyor Al sen komiser oldun deniyor. Baksanıza iki kişiyi birden vurmuş. Yazık çok yazık.
    Cevapla
  • aliosman 7 yıl önce Şikayet Et
    şehitlik bu kadar kolay kazanılır diyen arkadaşım bu şehit olan arkadaşımız canlı bomba eylemi yapabilecek teröristi takip edip müdahale edebilecek bir arkadaşımızdı. Hatta müdahale ederken parmaklarını üsten saracaksın gibi müdahele yöntemlerini anlatırdı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • hakan27 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin, biraz daha dikkat arkadaşlar görüyorsunuzki telafisi olmuyor işte.
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...