PKK'nın sözde Tunceli sorumlusu öldürüldü!

Tunceli'nin Bali Deresi'nde hava destekli operasyonda öldürülen 14 PKK'lı arasında, 1.5 milyon lira ödül ile aranan 'Agit Amed' kod adlı Umut Hocaoğlu'nun da bulunduğu belirtildi.

GİRİŞ 15.11.2016 13:00 GÜNCELLEME 15.11.2016 13:52
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Tunceli merkez Bali Deresinde 7 Kasım tarihinde güvenlik güçleri tarafından kış üslenmesi hazırlığında olan PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen ve savaş uçaklarının da kullanıldığı operasyonda etkisiz hale getirilen 14 terörist arasında, örgütün bölgedeki önemli bir isminin de olduğu belirtildi.

7 Şehit J. Uzm. Çvş. Serdar Yıldırım-40' adlı operasyonda öldürülen 14 PKK'lı arasında, Mavi listede başına 1.5 milyon lira ödül konularak aranan 'Agit Amed' kod adlı Umut Hocaoğlu'nun da olduğu belirtildi. Diyarbakır nüfusuna kayıtlı  34 yaşındaki Hocaoğlu'nun PKK'nın sözde Dersim Eyalet batı karargahı sorumlusu olduğu belirtildi.



PKK'lı Hocaoğlu'nun son dönemde Tunceli bölgesinde gerçekleşen bir çok eylemin planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu belirtilirken, Hocaoğlu ile birlikte, Tunceli'de gerçekleştirilen hava destekli operasyonlarda örgütün 5 üst düzey yöneticisinin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 98
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Madem ödül koymuşlar bunların başına.Bu ödüller öldüren ekibe pay edilmeli..
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakın bitliyi
    Cevapla
  • GENE ADIYAMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Işte buna haber derim, arada sirada böyle güzel haberler yayinlayin ki bir HOOŞŞŞ OLAK.
    Cevapla
  • Allahu ekber 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahu ekber!
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. ellerinize sağlık. Allah daima yanınızda olsun. tez zamanda bu hainleri bitirmek nasip etsin Rabbim. içeride dışarıda bunlara destek verenleri, bir birine düşür Yarabbi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?