Fırat Kalkanı'ndan acı haber: 3 şehit, 10 yaralı

İhlas Haber Ajansı (İHA) Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 askerin şehit olduğunu, 10 askerin de yaralandığını duyurdu.

GİRİŞ 24.11.2016 09:16 GÜNCELLEME 24.11.2016 10:58
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab operasyonunu yürüten Türk askeri birliğine yönelik saldırıda 8 asker yaralandı. Yaralılar askeri helikopter ve ambulanslarla Kilis ile Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı. 3'ü helikopter ile biri kara ambulansı ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen 4 yaralı askerden 3'ünün şehit olduğu bildirildi. Yaralı askerlerden birinin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YORUMLAR 55
  • Kahraman 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı Saldırı saati itibariyle Afrin i vurun !! Bu, ne kadar ciddi olduğumuzun en iyi mesajı olacaktır. Eş zamanlı mümbiç e 20 bin asker sokun. Birliklerimizi vuran köpek, havlamaya başlayacaktır. Aramanıza gerek yok... O saaten sonra kim olursa olsun TÜRK ün gücünü görecek !!
    Cevapla
  • Yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Ab iki yuzlu diye sırtımızı dönuyorsak ondan daha beter olan rusya ya kesinlikle yümüzü dönmemeliyiz. Esad=Rusya
    Cevapla
  • oku yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    "Cihada asker sevketmekte elbette bazı cüz'î ve maddî ve bedenî zarar ve şer olur. Fakat o cihadda hayr-ı kesîr var ki, İslâm küffarın istilasından kurtulur. Eğer o şerr-i kalil için cihad terkedilse, o vakit hayr-ı kesîr gittikten sonra şerr-i kesîr gelir. O ayn-ı zulümdür." Demiş üstad. Ayrıca o askerler normal bir insanın uzun yıllarda kazanacağı şehadet mertebesini 1 dk da kazandılar. Allah gani gani rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Turkmenler 7 yıl önce Şikayet Et
    Katil esed ve teror orgutu pyd ortaktir Turkiye oncelikle teror orgutu pyd yi imha etmelidir
    Cevapla
  • skryl 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehit haberlerinde insanın gerçekten yüregi yanıyor. Lakin itle çakalla da birilerinin mücadele etmesi lazım ki. İleride daha büyük kayıplar ve sıkıntılar yaşanmasın. Bu mücadeleyi yapan Aslan Mehmetçiği ve tüm alemi islamı rabbim korusun. Şehitlerin mekanı cennet olsun. Her doğum sancılıdır. İnşallah iyi günler de göreceğiz. Ümitvar olmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri az kalsın adamı parçalıyordu! 10 köpek birden saldırdı...
İran'daki helikopter kazasında 'sis duvarı' ayrıntısı... Benzeri İstanbul'da da yaşanmış