Erdoğan: Madem buralarda kaybettik...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin kalkınmasının bölge için önemli olduğunu ifade etti. Erdoğan, öncülüğün kaybedildiği topraklarda aranması gerektiğini belirtti.

Erdoğan: Madem buralarda kaybettik...
Erdoğan: Madem buralarda kaybettik...
GİRİŞ 10.12.2016 12:39 GÜNCELLEME 10.12.2016 13:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgenin kalkınması adına önemli bir ülke olduğunu ifade ederek öncülüğün bu topraklarda kaybedildiğini ve yine bu topraklarda aranması gerektiğini ifade etti.

'BİZE DÜŞEN ÇALIŞMAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliği'nde konuştu. Erdoğan, araştırma geliştirme ve pazarlama sürecinin önemine dikkat çekerek, geçmişte İslam toplumunun bunu başarıyla yaptığı söyledi.

Erdoğan, şöyle konuştu: 

''Mükemmel olan sadece Yüce Yaratıcı'dır. Yaratmak sadece Allah'a mahsustur. 

İnovasyon insalığın tarihi ile eşittir. Elbette mükemmel olan sadece Allah'tır. Bize düşen ise kendi kabiliyetimiz çerçevesinde çalışmaktır. İslam medeniyetinin yüzyıllarca süren parlak döneminde bir çok önemli yenilik getirmiştir.''

'ÖNCÜLÜĞÜ BURALARDA ARAYACAĞIZ'

''Madem medeniyetin öncülüğünü buralarda kaybettik, yine burada arayacağız.'' diyen Erdoğan, Türkiye'nin kalkınmasının bölge için önemine değinerek şunları söyledi:

"Türkiye ayağa kalkmadan, bölgemizin de medeniyetimizin de ayağa kalkmayacağını, kalkamayacağını her vesileyle bir kez daha görüyoruz ve anlıyoruz. Üzerimizdeki yük ve sorumluluk ağırdır ama bir o kadar da şereflidir. 

YORUMLAR 29
  • Oku emri 7 yıl önce Şikayet Et
    Kuranın ilk emri oku. Ama biz millet olarak okumuyoruz. Geri kalmışlığımızın sebeplerini sıralarken suçu önce kendimizde aramalıyız.
    Cevapla
  • hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Gecmisimizde aramaya luzum bile yok yaw, cok basit alalim sadece dogrulari gecmisten, yanlislarida düzeltelim yeter yaw bakin ne basit, zorlastirmayin kolaylastirin, ejdadimizin sayesinde kolay olacak insallah...?
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    oku oku oku, inanç inanç inanç, sevgi sevgi sevgi.. Okumandan inanç güçlenmez, inanç güçlenmez ise sevgi yetişmez, sevgi yetişmez isede birlik olmaz bir olmak olmaz. Allah tüm hakımızın aklını açsın sevgiye öncülük etttirsin.
    Cevapla
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Özümüze dönmemiz lazım her fert kendi alanında çok çalışması lazım çok bananeciligi bırakmamız lazım.
    Cevapla
  • ysf 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugün ki gençliği tek bir kanala yani sözde eğitim sistemine yönlendirmek kanalize etmek en büyük hatadır.Bu sistemde çalışanın emeği boşa gider.Çalışmanın tam karşılığını almak için alternatif eğitim kurumlarına ihtiyaç var.Pozitif bilimi kastetmiyorum.Din ve fen alanında ilerlemiş ayrı eğitim kurumları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!