Polis giremez dediler! 450 polisle gövde gösterisi

Adana'da bölücü terör örgüt PKK yandaşlarının sık sık gösteri yaptığı ve polisin giremeyeceği iddia edilen Karasu Mevkii'nde ekipler huzur operasyonu yaptı.

GİRİŞ 18.01.2017 16:57 GÜNCELLEME 18.01.2017 17:11
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi Bahçelievler Caddesi Karasu Mevkii'ne gelen ekipler, zırhlı araçlarla çevre güvenliğini sağladı. Bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının korsan gösterilerinde merkezi haline gelen Karasu'da ekipler, yoldan geçen araçları tek tek durdurup, kontrol etti. Şüpheli kişilerin kimlik sorgulamasına yapan ekipler, kahvehane ve işyerlerinde de arama yaptı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ TETİKTE BEKLEDİ

Devriye gezen zırhlı araçlar uygulamaya katılan ekiplerin güvenliğini sağlarken, caddeye açılan sokakların girişlerini tutan Özel Harekat timleri de tetikte bekledi. Yaklaşık 1 saat süren ve 450 polisin katıldığı uygulamada, bölücü terör örgütü mensuplarının duvarlara yazdığı sloganlar sprey boyalarla ile silindi, 53 otomobil, 15 motosiklet ile 150 şahsın GBT sorgusunu yapıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • rcnksl 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainler için yaşasın CEHENNEM....
    Cevapla
  • gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    Hergün 450 polis le devletin giremiceğinde, senede 5 kere 450 polisle giriyorsan bu demeki öbür kalan 360 günde Polis giremiyor. İki üç polis giremiyor... adamlar haklı. 450polisle anca girebiliyorsa devlet bu demeki kontroll geçici olarak devletin eline geçiyor.
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Idam cezası olmadığı sürece suçlu da bitmez hainde cezaevleri doldu taştı hem devlete hem millete kulfet besliyoz içerde cezaların caydirilicigi yok adam 3 -4 sene yatar çıkarım diyor ekmek elden hırsızlar kameralar var hic aldirmiyorlar bile rahat bir şekilde milletin malını çalıyor lar yazık günah ya artik cezalarin ömür boyu hapis yada idam olmasını istiyoruz yeter artık bizi yönetenlerden rica ediyorum malimizdan oluyoruz canimizdandami olalim
    Cevapla
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    cesaretleri ülkemizde suçlulara ceza verilmemesinden kaynaklanmaktadır.adalet bakanın hapishanelerin fiziki şartlarını iyileştireceğiz dediğini televizyonda kendi ağzından duydum.hırsızların nasıl rahat hareket ettiğini görüyoruz,kadın cinayetleri, parklarda, sokaklarda uyuşturucu satışları rahatlıkla yapılıyor.yaşasın adalet.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    sorun çıkartanı infaz edin, ortada sorun da kalmaz, sorunluda kalmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı