Akar'dan flaş açıklamalar

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı harekatında hedeflere ulaşıldığını, yerel halkın evlerine dönmesi için gerekenin yapıalcağını açıkladı.

Akar'dan flaş açıklamalar
Akar'dan flaş açıklamalar
GİRİŞ 24.02.2017 18:33 GÜNCELLEME 24.02.2017 19:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Gaziantep ve Kilis bölgesinde denetleme ve incelemelerde bulundu.

Orgeneral Akar, Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında 24 Şubat 2017 tarihinde El Bab bölgesinin kontrol altına alınması nedeniyle, bölgede bulunan Harekât Merkezine giderek, temaslarda bulundu.

Burada bir konuşma yapan Hulusi Akar, "El-bab'ın kontrol altına alınmasıyla birlikte harekâtın başında planlanan hedeflere ulaşılmıştır.  Müteakip süreçte hayatın hızla normalleştirilmesi ve yerel halkın güven içerisinde evlerine dönüşleri için her türlü destek sağlanacaktır." dedi.

YORUMLAR 3
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ordumuzu daim muzaffer etsin amin şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum bizlerede şahadet şerbetini içmeyi nasip etsin.amin.
    Cevapla
  • Adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    amin amin amin binlerle amin Allahumme amin
    Cevapla
  • akıncı 7 yıl önce Şikayet Et
    gazanız mubarek olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!