Otobüs şoförü engelli çocuğu zorla indirdi!

Engelli çocuk ve babası, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kartı olmasına rağmen Bursa'da ücretsiz binmek istedikleri özel halk otobüsünde hakarete uğradı.

GİRİŞ 26.02.2017 10:55 GÜNCELLEME 26.02.2017 14:58
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Bilecik'te ikamet eden Ziya Beşkardeş, zihinsel engelli oğlunu sosyalleşmesi için Bursa'ya getirdi. Ataevler'de otobüse binmek isteyen engelli çocuk ve babası, şoförün hakaretine maruz kaldı. Halk otobüsü şoförü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın verdiği kartı tanımadığını, engelli çocuk ve babasını araca bindirmeyeceğini söyledi.

OTOBÜSTEN ZORLA İNDİRDİ

Yerinden kalkarak bağırmaya başlayan otobüs şoförü Beşkardeş ile yüzde 90 engelli oğlunu otobüsten zorla indirdi. Bu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ziya Beşkardeş, "Engelli oğlum Bahadır'ı stres atması için zaman zaman gezdirmeye götürüyorum. Başka şehirlerde sıkıntı çıkmıyor. Bakanlığa ait seyahat kartımız olmasına rağmen Bursa'daki özel halk otobüs şoförlerinin bazıları bize problem çıkartıyor. Bunun yanında hakarete maruz kalıyoruz" dedi.

17 yaşındaki Ömer Bahadır ve babası Ziya Beşkardeş, daha sonra arkadan gelen bir özel halk otobüsüne binerek, kendilerine kibar davranan sürücüye teşekkür ettiler.

Ücretsiz toplu ulaşım hakkına sahip olan bazı emekli ve yaşlılar da özel halk otobüs şoförlerinin hakaretlerine maruz kaldıklarını belirterek, zaman zaman yetkili mercilere şikayetlerde bulunuyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 75
  • höh 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlati işten cikardiniz cesaret alip yapiyorlar bunlari çıkarın tamam ama bunun bir bedeli olması lasim yazık o adamla o cocuk bundan sonra binmez binse bile çekinerek biner böyle davranişlar insanlık suçudur tc vatandasligindan çıkartılmalı
    Cevapla
  • Emsal 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bir gun ayni duruma duser ve anlar ah hayat ah
    Cevapla
  • Eeeeyy, yetkililer 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha halen direksiyon bașindami ,bu canavar,?????? Daha kaç kișinin canini yakmasi lazim bu canavar ,,zincire vurmak için....
    Cevapla
  • Bursali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn belediye bașkanimiz, bu serserinin ișine son verde, en azindan "kamuoyunun içi azda olsa biraz ferahlasin,,,,, Ve buna benzer șöfôr bozuntularina ibret olur, """BELKI,,,,
    Cevapla
  • Şaban 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzer konularda söylenecek o kadar çok şey var ki.... Tek cümle ile ''YAZIKLAR OLSUN''
    Cevapla
  • Yaziklar olsun 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet yaziklar olsun, kendi vatandașlarini, bunun gibi magandalara teslim eden "sözde tahsilli bilgili egitimli Yetkililerimize"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada