Şehidin 10 yaşındaki kardeşine komutandan teselli

Uludere'de şehit olan abisinin haberini duyan 10 yaşındaki Mehmet Kayalı'yı, bir binbaşı kucağına alıp, sarılarak teselli etmeye çalıştı.

GİRİŞ 22.04.2017 12:51 GÜNCELLEME 22.04.2017 15:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

lk görev yeri olan Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 3.5 yıllık Uzman Çavuş Davut Kayalı'nın şehadet haberiyle üzülen Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne bağlı Şahmaran Mahallesi'ndeki ailesine psikologlar tarafından destek verildi.

KÜÇÜK KARDEŞİNİ BİNBAŞI TESELLİ ETTİ

Ailenin en küçük ve geride kalan tek erkek çocuğu olan 10'uncu sınıf öğrencisi Mehmet Kayalı'yı bugün şehit evini ziyaret eden ilçede görevli adı öğrenilemeyen bir binbaşı teselli etti.

PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİ

Binbaşı, kucağına aldığı Mehmet'i bu şekilde uzun süre dolaştırdı, konuşarak üzüntüsünü gidermeye çalıştı. Şehidin bedensel engelli babası Şehmus ve annesi Ayşe Kayalı'ya ise sağlık görevlileri müdahale etti. Şehit kardeşi Mehmet Kayalı'ya, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden gelen ekip tarafından psikolojik destek verildi.

YORUMLAR 12
  • Murat Sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar SEHIT olmak herkese nasip olmaz. ailesi icin cok zor bir durum olsa da ilk an, gercekleri görmek gerek. ALLAH icin can verdiler, Onun yolunda Islam icin, vatan icin, ümmeti-muhammed icin. ölmediler, mekan degistirdiler, yok olup gitmediler. peygamber efendimizin avucunun icini öptüler, Hz. Hamza nin safinda yer tuttular. yorumlarimiza dikkat edelim lütfen. ALLAHIM NASIP ET
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    murat yürü git
    Cevapla
  • sozola 7 yıl önce Şikayet Et
    sehitler olmez varan bolunmez. ya Allah bismillah Allahu ekber ! Kahrolsun Islam ve musluman dusmanlari ! Var olsun Islamiyet ve Turkiyem !
    Cevapla
  • doguhan 7 yıl önce Şikayet Et
    10 yasinda mi 10. sinif mi
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Buna mı takıldın
    Cevapla
  • dobracı-izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    askerler önceden sivile yaklaştırmıyorlardı.despotluk vardı askeri okullullarda annenin babanın önünde eğilmeyeceksin kimsenin elini öpmeyeceksin ileride sen cumhurbaşkanı olcaksın diye gaz veriyorlardı.şimdi ise halkla iç içe yardımseverlik ön planda halkla kucaklaşma halkın gönlünü kazanma ileri safhada buna şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk