7 milyon liralık uyuşturucu hap ele geçirildi

Adana Seyhan yakınlarındaki bir depoya boşaltılacak süs havuzlarının içerisine uyuşturucu madde gizlenerek kaçakçılık yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçildi.

7 milyon liralık uyuşturucu hap ele geçirildi
7 milyon liralık uyuşturucu hap ele geçirildi
GİRİŞ 11.05.2017 16:44 GÜNCELLEME 11.05.2017 16:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Adana Gümrük Muhafaza ekipleri ile koordineli olarak yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, deponun adresini tespit eden ekipler, depoyu ve müştemilatını fiziki takibe aldı.

Şüpheli tırın depoya gelmesi ve yükü boşaltması üzerine operasyona başlandı. Depoda yapılan aramada, 52 tahta palet içerisinde monte edilmiş süs havuzları tespit edildi.

Narkotik dedektör köpekler Liza ve Odin ile yapılan kontrolde, dedektör köpeklerin iki palete aşırı tepki verdiği görüldü. Bunun üzerine kırılarak açılan mermer havuzlarda, naylon poşetlere gizlenmiş yaklaşık 58 kilo ağırlığında toplam 337 bin 205 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Narkotik madde tespit cihazları ile yapılan analizde, hapların Captagon olduğu belirlendi. Arap Yarımadası ülkelerine kaçırılacağı tahmin edilen hapların piyasa değerinin yaklaşık 7 milyon TL olduğu öğrenildi.

Olay sonucunda şüpheli iki şahıs gözaltına alınarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Hakan Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine mi Adana
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hapların sahipleri şimdi zevkten !...göbek atıyordur.
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar şeytani fikirlere ayırdığı çalışmayı neden insancıl olara da yapmaz ki...... ;Doğru ya bu alem de doğrular dokuz köyden kovulmuyor mu ;
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?