Kastamonu'da feci kaza! 3 ölü

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde kontrolden çıkarak karşı şeride geçip kargo kamyonuyla çarpışan otomobilde 3 kişi öldü.

GİRİŞ 19.05.2017 11:02 GÜNCELLEME 19.05.2017 11:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, D-100 Karayolu'nun Yeni Sanayi Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Samsun'dan İstanbul yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 41 PR 155 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşağa hızlı girince yağmurun da etkisiyle kontrolden çıktı. Devrilip takla atarak karşı şeride geçen otomobil, 53 yaşındaki Ahnmet Tunç yönetimindeki 38 SP 275 plakalı bir kargo şirketine ait kamyon ile çarpıştı.

KURTARAMADIM

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 kişi olay yerinde öldü. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Ahmet Tunç, otomobilin takla atarak üzerine doğru geldiğini söyleyerek, "Araca çarpmamak için manevra yaptım ama kurtaramadım" dedi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinden sonra ölen 3 kişinin cesetleri araçtan çıkarılıp Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapalı kalan yol, araçların kaldırılması ardından tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    hani radarlarınız..gelen geçen milletin hepsine ceza kesen radarlarınız nerde..engelleseya kazaları..ALLAH rahmet eylesin..görünen kadarı ile yağışlı hava..kaygan yol..yazık..gitti 3 can daha
    Cevapla
  • Gardaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak