PKK’lı teröristler yol kesip araç yaktı

Tunceli-Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristler, yoldan geçen araçları durdurup örgüt propagandası yaptıktan sonra kömür yüklü bir TIR'ı da ateşe verip kaçtı.

GİRİŞ 23.06.2017 00:06 GÜNCELLEME 23.06.2017 07:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Tunceli- Erzincan karayolunu 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Yolu kesen 3’ü erkek, 2’si kadın PKK’lı 5 terörist, araçları silah zoruyla durdurup, sürücülere ve yolculara örgüt propagandası yaptı. Bu sırada teröristleri fark eden içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü, aracı geldiği yöne çevirip kaçtı. Teröristler, kaçan otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Teröristler daha sonra kömür yüklü bir TIR’ı ateşe verip ormanlık alana kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine Jandarma Özel Harekat timleri ile kobra helikopterler sevk edildi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR 14
  • baha 6 yıl önce Şikayet Et
    Kamyonu yakan teröristleri de yakalayıp ibret alem için o yanan kamyonun önünde kurşuna dizmek lazım
    Cevapla
  • cop 6 yıl önce Şikayet Et
    son günlerde ölümle sonuçlanan saldırılarında bir artış var. neden bu artış? hangi hattan saldırıyorlar?? neden bu kadar basit?? ohal e rağmen ???
    Cevapla
  • misafir2 6 yıl önce Şikayet Et
    tunceliyi iyi temızleymemişler
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Medeniyet düşmanları..
    Cevapla
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk dan arindirilan bolgelere tekrar gelememeli bu hainler...temizledigin yere dikeceksin karakolu...kolay degil hainle ugrasmak...adi ustunde hain...kapidan kovsan bacadan girip yine seni sirtindan vurur..tedbiri elden birakmamak lazim...Allah tum guvenlik guclerimizin yar ve yardimcisi olsun...bu hainlere ve destekleyen tum kalleslere en kisa zamanda hezimet versin...Allah in gazabi vatan millet ve din dusmanlarinin uzerine olsun...amin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!