Kıyafetime karışma diyen Ayşe Arman'a şok!

"Kıyafetime Karışma" tweeti atan Arman, "Zulmün adı muhafazakar mayo" başlıklı bir yazı kaleme alarak alay etmişti.

Kıyafetime karışma diyen Ayşe Arman'a şok!
Kıyafetime karışma diyen Ayşe Arman'a şok!
GİRİŞ 30.07.2017 12:57 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:31
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Ayşe Arman, Hürriyet'teki köşesinde "Kıyafetime dokunma" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazısını twitter hesabından da paylaşan Arman'a eski yazılarından biri hatırlatıldı.

 

 

KIYAFETİME KARIŞMA" DİYEN ARMAN'IN YAZISI

Arman, "Zulmün adı muhafazakar mayo" başlıklı bir yazı kaleme alarak muhafazakar mayo giyenlere hakaretler yağdırmıştı. Yazıda "Haşemalarımızı üzerimize geçirip, fıştırı fıştırı oteli keşfe çıkıyoruz...   Üzerimizdeki bu tuhaf şeylerle denize gireceğiz. Biz iki Ninja Kaplumbağa, ne yapacağımızı bilemiyoruz." gibi ifadeler de yer alıyordu. Şimdi ise "Kıyafetime karışma" diyerek duyar kasması tepki topladı.

YORUMLAR 59
  • emrah 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim dedelerimi,z ninelerimiz kalksa bunları bu ülkede bırakmazlar ben 25 yasındayım eski insanların ayaklarını öpmek istiyorum gittikçe örf ve adetlerimizi kaybediyoruz batıya özenmeyin kadınlar üzülürsünüz neysen o olun siz osmanlısınız,
    Cevapla
  • hüsnücan 6 yıl önce Şikayet Et
    sen bildiğin gibi devam et sana karışanmı var ama. sende başkalarına karışma, tavsiyelerin ve aklın seninle kalsın. herkes senin hislerini zevklerini yada duyguyu aynen hissetmek zorunda değil. zaten aynı şeyleri hissedersek hepimiz armanlar oluruz. Bu memlekete bir arman yeter
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarih iki yüzlü olduğunuzu nasıl demokrasi münafığı olduğunuzu ortaya çıkarmış Ayşe hanım. Aslında ortaya çıkan senin değil bütün laikçilik yapanların zihniyeti.
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların fikriyatı "demokrasi iyidir, herkes benim gibi düşündüğü sürece".
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Zulmün adı ; Mini Şort! Erkekleri tahrik etmek isteyen(?) kadınlar_kızlar artık ahlaksızlığın sınırını zorluyorlar! ama bu tamamen siyasidir.. ve amaç bellidir..Gezi parkı ,15 Temmuzda başarılı olmayan Amerika ve Batının köpekliğini yapan provakatörler Şimdi bu gibi aşağılık,saçma,basit yollara başvuruyorlar? ama nafile! 15 Temmuz Halk direnişi göstermiştirki Türk Milletini esir edemezsiniz! Köle yapamazsınız!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı