Bursa'da düğünde skandal görüntü!

Bursa'daki düğünde havaya defalarca ateş eden gelinin yakını olan polis memuru, kendisini uyaranlara, "teşkilatı buraya yığarım" dedi.

GİRİŞ 21.08.2017 13:16 GÜNCELLEME 21.08.2017 13:35
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Bursa’ da bir düğün töreninde art arda silahını ateşleyen takım elbiseli kişi kameralar tarafından görüntülendi. Polis olduğu öne sürülen kişi, düğüne katılanlar tarafından uyarılınca onlara tepki gösterip, "teşkilatı buraya yığarım" diye konuştu.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu üzerindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Gelin alayı sırasında konvoydaki bir otomobilden çıkan takım elbiseli bir kişi belindeki silahı çıkarıp havaya 11 el ateş etti. Tekrar şarjörü dolduracaktı ki etraftaki vatandaşlar tepki gösterdi. Gelinin yakınlarından ve polis olduğu iddia edilen silahlı kişi ile düğüne katılıp kendisini "burada çocuklar var" diye uyaran kişiler arasında tartışma çıktı.

"TEŞKİLATI BURAYA YIĞARIM"

"Teşkilatı buraya yığarım" diyerek vatandaşlara karşılık veren genç adam olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi. Olayın ardından tepki gösteren vatandaşlar, “Bu kişi herkesin hayatını tehlikeye soktu. Burada çocuklar var, gençler var. Kalabalıkta maganda kurşunu bir kişinin hayatına son verebilirdi” dediler.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 82
  • Basri 6 yıl önce Şikayet Et
    Her gece düğünlerde binlerce havai fişek atılıyor.Şehrin göbeğinde,dur diyebilen varmı, silahtan daha mı az tehlikeli.Demiyorum ki bu adam çok iyi yapmış.Düğünler de ve mutlu günlerinde insanlar silah icad edildiğinden beri havaya ateş ederler, niye ederler ben bilmem ama sanki ilk defa oluyormuş gibi tepkileri de anlamıyorum.
    Cevapla
  • Emre aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Düğünlerde silah sıkılmasının önüne kesinlikle geçilmesi gerekir.Ülkemizde her iki düğünden birisinde bazı illerin yüzde 80-90 nda silah sıkılmaktadır.çözüm sokak düğünlerinin yasaklanması dir. Devlet sert önlem almalıdır.şayet silah sıkan polis ise çaylaktir devlet gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    burada olay elemanın silah sıkması değil o işi biliyoruz.(tabiki doğru değil ayrı mesele) Konu "teşkilatı buraya yığmak" olay bu. teşkilat sanki vatandaşın kahvehane ekibi.Sayın Süleyman Soylu sanırım gereğini yaptıracaktır.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    düğünlerde silah kullanılması cahillik alametidir sevinmenin başka yolları yokmu birisine zarar gelse ne olacak ayrıca parayı atıyorsun nereye havaya
    Cevapla
  • wert 6 yıl önce Şikayet Et
    senin müdürün gelir o elindekini mama yapıp yedirir sana kendi bilmez terbiyesiz subiye geldiginde cezani eline alacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu