Lavaboyu açmaya yardım etmeyen oğlunu öldürdü!

Kahramanmaraş’ta 70 yaşındaki adam, tıkanan lavaboyu açmak için kendisine yardım etmeyince tartıştığı oğlunu gece uyurken pompalı tüfekle öldürdü.

GİRİŞ 08.09.2017 12:31 GÜNCELLEME 08.09.2017 13:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş’ta 70 yaşındaki Abdullah Y., tıkanan lavaboyu açmak için kendisine yardım etmeyince tartıştığı oğlunu gece uyurken pompalı tüfekle öldürdü. Gözaltına alınan baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, olay, Dulkadiroğlu ilçesi, Aslanbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde tıkanan lavaboyu açmaya çalışan Abdullah Y. (70), oğlu Murat Y.'den kendisine yardım etmesini istedi. Yaşlı adam, yardım etmeyeceğini söyleyen oğlu ile tartıştı.

Oğlunun kendisiyle tartışmasına öfkelenen baba Abdullah Y., oğlunu gece uyurken av tüfeğiyle sırtından vurarak öldürdü. 

Olayla ilgili Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri Abdullah Y.’yi gözaltına aldı. 

Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • dogru karar 6 yıl önce Şikayet Et
    kesin başka sebep var ama soyleyemedi
    Cevapla
  • Kul 6 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...
    Cevapla
  • acı gerçek 6 yıl önce Şikayet Et
    öğle ya sizin bakış açınız o allahtan geldik yine ona döneceğiz(bunda zerre kadar şüphem yok)ama toplumun kokuşmuşluğunu gören yok
    Cevapla
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu olaylar boyle olmuyor.iki insan senelerce ayni sorun yasiyor en sonunda sini krizi geciriyor.ornegin benim babam evde lavabo acmaktan bikmisti.devamli diyor ki lavaboya cay copu atmayin yine atiyorlar.birgun adamcagiz sinir krizi gecirdi.misal ben her defasinda bicaklari tehlikeli yere koymayin diyorum birgun buzdolabinin icinde buluyorum insan bir de yapan insan alayci davraninca insan cinnet geciriyor.
    Cevapla
  • Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam sanki sinek öldürmüş umrunda bile değil onu geç bir insan başka birisini bile öldürse üzülmeli yani nasıl böyle bir yanlış yaptım diye
    Cevapla
  • Müftü dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda çok büyük iman zayıflığı var,dinayet,e bu konuda çok büyük görevler düşüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar