’Adil Öksüz’ü gördüm ihbarı bir kenti karıştırdı!

Antalya’da, cuma namazı sonrası bir vatandaşın FETÖ terör örgütünün ’Hava Kuvvetleri imamı’ Adil Öksüz’ü camide gördüğü ihbarı üzerine polis alarma geçti.

GİRİŞ 15.09.2017 16:12 GÜNCELLEME 15.09.2017 17:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kepez İlçesi Masa Dağı’ndaki Ali Uyaroğlu Camii’nde cuma namazı kılan vatandaşlarına biri, camide 15 Temmuz darbe girişiminin firari sanığı Adil Öksüz’ü gördüğünü belirterek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine camiye çok sayıda ekip sevk edildi. Cami çevresinde önlem alan ekipler, ihbarda bulunan kişinin verdiği bilgi üzerine çevrede arama başlattı. Polis, ekipleri kısa süreli incelemeden sonra Adil Öksüz olduğu iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli, kimlik tespiti için Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan incelemede, Adil Öksüz olabileceği iddiasıyla gözaltına alınan kişinin, memur emeklisi İ.A. olduğu belirlendi.

Durumun anlaşılmasının ardından serbest bırakılan İ.A., oğlunun polis olduğunu belirterek, "Beni ismini bile telaffuz etmek istemediğim vatan hainine benzetmişler. Bizde öyle şey olmaz. Biz vatanımıza gönülden bağlıyız. Tek bayrak tek millet" dedi.

YORUMLAR 10
  • serder 6 yıl önce Şikayet Et
    beyler böyle yanlışlar yapmayın.
    Cevapla
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    neden zorla bu adamla bizi oyalıyorsunuz biz hapiste elimizde olanlarla ilgileniyoruz. herkesin gözü önünde kameraların kaydı altında masum insanları tarayanları ve onlara emir verdiği kesin olanları ne zaman cezalandıracaksınız siz bu işi böyle geçiştirdikçe adamların azması ve başımıza daha büyük bela olması kaçınılmaz oluyor. bu ülke tarihinin en büyük ihanetini gördü belki de ama halen daha hayaletlerle bizi oyalıyorsunuz. elimizdeki kesin suçlular için bir an önce adaletin gereğinin yapılmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayında..bundan önce Almanyada diye istihbarat aldık şudur budur dediler..Gelen ihbarı neden dikkata almış ki emniyet..o zaman çelişiyor haberler
    Cevapla
  • yükselenruh 6 yıl önce Şikayet Et
    almanya babanın memleketi mi nasıl yorumdur bu hemen polis mi göndereceksin fetö nün koruması olan almanya sana bakar mı
    Cevapla
  • Batuhan 6 yıl önce Şikayet Et
    İstihbarat aldık demişler orada dememişler. Her istihbarat doğru olacak değil ya.
    Cevapla
  • Sözün Bittiği Yer 6 yıl önce Şikayet Et
    O hainin camide ne işi olur. O hain pensilvanyaya baglı.
    Cevapla
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu adil öksüz dediginiz adamın cumada ne işi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak