Nasıl kıydınız: Kalbinde bıçakla...

Küçükçekmece sahilinde lise öğrencisi Mustafa Mert Peker’i sigara vermediği için öldürmekle suçlanan yaşı 18’den küçük 3 kişiye dava açıldı.

GİRİŞ 21.09.2017 06:10 GÜNCELLEME 21.09.2017 10:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede olay şöyle anlatıldı: 16 yaşındaki Mustafa Mert Peker, 17 Nisan’da Gülşah Danki ve Semih Karaal’la birlikte Küçükçekmece Gölü’nün sahilinde bir bankta otururken yanlarına gelen üç kişiden Ö.O. (15) sigara istedi. “Yok” cevabını alınca masadaki sigara paketini göstererek “Bu ne?” dedi. İki genç sigaranın kız arkadaşlarına ait olduğunu söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. 



Ö.O., Semih Karaal ve Mustafa Mert Peker’in karnına yumruk attı. Peker çenesine vurunca Ö.O. cebinden çıkardığı bıçağı Peker’in göğsüne sapladı, sonra da yumruk attı. T.A. da (17) bankın üzerine çıkarak Peker’in suratını tekmeledi. Yere düşen ağır yaralı gencin yüzüne bu kez elindeki bıçağın sapıyla Ö.O. vurdu. Daha sonra 3 saldırgan kaçtı. 

İddianamede, 12-15 yaş aralığında olan üç saldırganın işledikleri suçun hukuki ve fiili sonuçlarına algılama yeteneklerinin tam olduğuna dair Adli Tıp Kurumu’nda rapor alındığı belirtildi. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 11
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaşına başına bakmadan üçüne de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmeli bu ne böyle kimse rahat rahat bir yerde oturup sohbet edemeyecek mi yok çocuk yok şu yok bu inanmıyorum bunlar toplum için potansiyel suça meyilli kişiler ölene kadar tecrit edilmeliler
    Cevapla
  • Yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet artık uyuşturucu için ciddi önlem almalı bu gençler alçak çetelerin aleti
    Cevapla
  • Başkan 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH bize imanlı kur anlı nesiller nasip etsin
    Cevapla
  • Semih 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi benim çocuğuma yapsalardi adaleti ben sağlardim. Ucunude infaz ederdim
    Cevapla
  • Demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynennnn
    Cevapla
  • Vanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı