Noel Baba kostümlü katiller sokağa çıktı!

Noel Baba kostümleri giymiş PKK’lı katillerin gezdiği beldeler arasında en trajik görüntü Rakka’da çekildi.

Noel Baba kostümlü katiller sokağa çıktı!
Noel Baba kostümlü katiller sokağa çıktı!
GİRİŞ 30.12.2017 07:37 GÜNCELLEME 30.12.2017 07:38
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Suriye’de ABD’nin desteğiyle 2 binden fazla yerleşim bölgesini işgal eden PKK’lı teröristler, sakinlerini öldürüp evlerini yağmaladığı Rakka’da Noel Baba kıyafetleriyle yeni yıl kutlaması yapıyor. Rakkalı gazeteci Ammar Musara, teröristlerin Noel Baba’lı kutlamasının ABD’ye teşekkür mesajı taşıdığını söyledi.

Suriye’nin doğu ve kuzey bölgesinde 2 binden fazla yerleşim birimini işgal eden PKK’lı teröristler, sakinlerini öldürdüğü, evlerini yağmaladığı işgal beldelerinde şimdi Noel Baba kıyafetleriyle ‘christmas’ kutluyor. Noel Baba kostümleri giymiş PKK’lı katillerin gezdiği beldeler arasında en trajik görüntü ise Rakka’da çekildi. ABD’nin onbinlerce ton bombayla harabeye çevirdiği Müslüman kentine üşüşen haramiler, Noel Baba pozlarıyla bu kez silah değil, hediye dağıttı. Pentagon ve CIA’nın ortaklaşa çizdiği haritanın gerçekleşmesi için yapılan ‘insansızlaştırma’ operasyonu kapsamında bombalanan Rakka’da kent merkezi neredeyse bomboş. Savaş öncesi nüfusu 1 milyonu aşan kentte şu an 30 bin kişi yaşıyor. Bunların çoğu da kırsal bölgelerde. Sokaklarında şimdi PKK’lıların cirit attığı diyarda gerçek Rakkalılardan eser yok.

BİLİNÇLİ BİR MESAJ

Rakkalı gazeteci Ammar Musara, PKK’lı teröristler tarafından enkazlar arasında verilen ‘Noel Baba’ görüntüsünün bilinç bir mesaj olduğunu söyledi. Rakka’nın işgaline destek veren veya fiilen katılan güçlerin niyetlerini anlama açısından Noel’li kutlama görüntülerinin tarihe geçtiğini kaydeden Musara, “ABD’nin kara gücü olarak 30 bin kilometreden fazla Suriye toprağını işgal eden PKK’nın Noel Baba kıyafetli kutlama yaptığı enkaz yığınları arasında halen 1500 sivilin cansız bedenleri yatıyor” dedi. PKK’lıların Kamışlı, Münbiç, Amude, Malikiyye, Ayn el-Arab, Haseke ve Deyrizor gibi halkı Müslüman olan birçok beldede de ısrarla Noel Baba’lı propaganda yaptığına dikkat çeken Musara, bu korkunç tablonun en çok da Rakka’da sergilendiğini dile getirdi.

YENİ ŞAFAK

YORUMLAR 15
  • Bahoz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne söylediğinin farkında mısın Esad bir diktatör ve bebek katili ölsek bile onunla anlaşmamalıyız
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd cok ayip etmiş Biriside Deaş li olsaydi yanyana guzel resim olurdu
    Cevapla
  • Murtaza Varlık 6 yıl önce Şikayet Et
    Esad ile bir olup Suriye PKK sını yok etmenin zamanı geldi, kendi başımıza girdiğimizde birtakım riskler karşımıza çıkabilir. Rusya'nin dediği gibi tüm uluslararası kuruluşlarda Suriye'yi hala Esad'in ekibi temsil ediyor. Esad da YPG den hoşnut değil. Suriye izniyle girersek meşru olur operasyon.
    Cevapla
  • Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dostum terörist ile anlaşma olur mu Esad da zaten terörist
    Cevapla
  • Ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne karektersiz insanlarmış.kılıktan kılığa girdiler. Batının truva atı oldular yıllardır. Müslüman kanları üzerine bir gelecek inşaa etmeye çalıştılar. Allah size devlet nasip etmesin. Zalim ve takiyyeci insanlar sürüsü...
    Cevapla
  • Mustafa_ocal 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayirlisi ümmet birlesmedikce bu kefereler böyle kol gezer abd ye israile kizmaya gerek yok sadece mu'minler birlessin gereken ozaman yapilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak