Akarsu'nun ölen yol arkadaşları
Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun da içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Nalan Kahraman'ın cenazesi İstanbul'a gönderildi.
GİRİŞ 30.06.2007 16:54
GÜNCELLEME 30.06.2007 16:54
Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında ölen Nalan Kahraman'ın cenazesi ağabeyi Kenan Kahraman tarafından Özel Bodrum Hastanesi morgundan alınarak İstanbul'a gönderildi.
Kazada yaşamını yitiren Zeynep Koçak'ın cenazesinin ise Bodrum Devlet Hastanesinde bekletildiği öğrenildi. "Yalancı Yarim" adlı dizinin çekimleri için Bodrum'da bulunan oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu, bir otelde düzenlenen doğum günü kutlamasına gittiği sırada aracı kaza yapmıştı. Kazada, Akarsu ağır yaralanırken, araçta bulunan Zeynep Koçak (20) ile Nalan Kahraman (37) yaşamını yitirmişti.
İLGİLİ HABERLER
Rock yıldızı Barış Akarsu komada
Barış Akarsu'nun koma hali sürüyor