7 aylık hamile eşe 'Dışarda ne işin var' dayağı!

Mustafa A., iddiaya göre eşi Rabi A.'ya "Senin dışarda ne işin var?" diyerek, tekme-tokat saldırdı. Rabia A., çevredekiler tarafından güçlükle kurtarıldı.

GİRİŞ 16.01.2018 15:29 GÜNCELLEME 16.01.2018 15:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karaman'da 30 yaşındaki Mustafa A., boşanma davası süren 7 aylık hamile eşi 27 yaşındaki Rabia A.'yı iddiaya göre, "Senin dışarda ne işin var?" diyerek tekme-tokat dövdü. Çevredekilerin müdahalesiyle kurtarılan Rabia A., hastaneye kaldırılırken, Mustafa A. gözaltına alındı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Ahi Osman Mahallesi Molla Fenari Caddesi'nde meydana geldi. Garson Mustafa A., ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren ev kadını hamile eşi Rabia A. ile sokakta karşılaştı. Mustafa A., iddiaya göre eşi Rabi A.'ya "Senin dışarda ne işin var?" diyerek, tekme-tokat saldırdı. Rabia A., çevredekiler tarafından güçlükle kurtarıldı.



Aldığı darbeler sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Rabia A., ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Rabia A. ve karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan Mustafa A. da polis tarafından gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • osmanli askeri 6 yıl önce Şikayet Et
    seriat ooaydi hapis yatardi
    Cevapla
  • bumudur budur 6 yıl önce Şikayet Et
    yargılama esnasında adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı hemde iki kişiyi .
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    kisiligi oturmamis ahmaklar evlenirse sonuc bu
    Cevapla
  • Arnold Civardagezer 6 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini insanlıktan çıkarın kimliğini iptal edin hayvan barınakları gibi bir yer açın orada hayata devam etsinler. Barınak benzetmesinden ötürü hayvanlardan özür dilerim.
    Cevapla
  • yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi