Birini öldürmeden yakalayın bu trafik magandasını!

İzmir'de aracıyla trafikte makas atan trafik magandası, insanların hayatını hiçe saydığı anları böyle kaydetti. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, olaya tepki gösteren vatandaşlar sürücünün yakalanmasını istedi.

GİRİŞ 19.02.2018 15:44 GÜNCELLEME 19.02.2018 15:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İzmir'de aracıyla makas atarak trafikte ilerleyen ve bunu, 'usta şoförlük' olarak lanse ederek internette yayınlayan trafik magandasına sosyal medyada büyük tepki yağdı. Trafik kurallarını hiçe sayarak çektiği videoları Youtube kanalında da yayınladığı anlaşılan ve adının Fırat Nalbantoğlu olduğu iddia edilen sürücünün, yabancı plakalı otomobiliyle yaptığı hareketler, başta olayı gündeme getiren Ekşisözlük kullanıcıları olmak üzere pek çok kişiye, "birini öldürmeden yakalayın bu trafik magandasını' dedirtti.

YORUMLAR 8
  • cem 6 yıl önce Şikayet Et
    yakalansın trafikten ömür boyu men olsun
    Cevapla
  • Lafazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet araca belki hakim ama çarpık gibi kullanıyor ve trafiği tehlikeye atmış. En iyi yaptığı dirift yapmak . Ben düz gidebildiğini görmedim. Bu arkadaşı cross over mıdır nedir o yarışlara sokmak lazım. Bunun gibi hödük ler yüzünden diğer pek çok şöför ya kaza yapıyor Yada ecel teri döküyor.
    Cevapla
  • Karamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    İşin özü bu arkadaş güzel araç kullanıyor bilinçli ama trafikte doğru değilde bu adam bu arabayı sırf bunun için almış madem öyle böyle araçları satmasınlar yada böyle güzel süren şöförler için yarış pist yapılsın imkan verilsin Avrupa’da yada başka yerlerde var örneği helal olsun
    Cevapla
  • heyt 6 yıl önce Şikayet Et
    film gibi izledim ne yalan soyluyum
    Cevapla
  • EMİN 6 yıl önce Şikayet Et
    araç kullanmak keyifli bir şeydir ancak bu herif resmen araç kullanırken işkenceye uğruyormuş gibi davranıyor.sonuç olarak hem aptal hemde ömür boyu trafikten uzaklaştırılması gereken bir maganda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler