Saldırıya uğrayan doktor ağır yaralandı!

Sağlık Bakanlığı, Zonguldak Merkez Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli bir doktorun, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayarak ağır yaralandığını duyurdu.

Saldırıya uğrayan doktor ağır yaralandı!
Saldırıya uğrayan doktor ağır yaralandı!
GİRİŞ 23.02.2018 17:15 GÜNCELLEME 23.02.2018 17:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ta, aile hekimi 44 yaşındaki Hasan Koca, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövülerek ormanlık bölgede yol kenarına bırakıldı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Dr. Koca, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Kozlu ilçesine bağlı Ören Köyü yakınlarında meydana geldi. Kentte çektiği fotoğraflarla ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldığı başarılarla tanınan Acılık Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Hasan Koca, yol kenarında ağır yaralı halde bulundu. Ormanlık bölgede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövülerek yol kenarına bırakıldığı belirlenen Dr. Koca, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dr. Hasan Koca, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Dr. Koca'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ve polis ekipleri, doktora saldıran kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Bakanlık açıklamasında, Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan doktorun hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi. Olayla ilgili emniyet güçlerinin başlattığı soruşturmanın sürdüğünün de belirtildiği açıklamada, “Saldırıyı kınıyor, hekimimize acil şifalar diliyor, ailesi ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

KAYNAK: -, DHA
YORUMLAR 5
  • duman 6 yıl önce Şikayet Et
    sağlık personeline şiddet uygulayanlar mümkünse hastalanınca veterinere gitsin...
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun şifa vermek için ömrünü tıpa adamış bir doktora yapılır mı bu hadsizlik !!! bir doktor kolay yetişmiyor annelerinin babalarının ve dahi hocalarının ve de milletimizin yetiştirdiği böyle bilim adamlarına bu şekilde hayvanca kalleşçe saldırmak reva mıdır???
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi araştırın haklı haksız ne ise herşey belli olsun
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu millete bu hizmet çok geliyor. parayla bile özel sırası bulamadıkları günleri aratmasın rabbim. bunun çözümü cüzi bir miktar da olda para almak. alışkın değiller başkalarının kendilerini düşünmesine .
    Cevapla
  • TOSUN 6 yıl önce Şikayet Et
    hak etmiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...