Başbakan'ın ev ziyaretinde ilginç sohbet!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Tire ilçesinde kendisini evlerine davet eden Ok ve Kaya ailelerini ziyaret etti. Kaya ailesinin bir ferdi, "Sizi hep televizyondan görüyorduk. Biz atadan, dededen CHP'liyiz ama sizi evimizde gördük çok mutlu olduk" dedi.

Başbakan'ın ev ziyaretinde ilginç sohbet!
Başbakan'ın ev ziyaretinde ilginç sohbet!
GİRİŞ 01.04.2018 11:21 GÜNCELLEME 01.04.2018 11:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Tire İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'ne katılan Başbakan Yıldırım, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Gökçe Ok'un babası Ahmet ve annesi Latife Ok'un evinde misafir olarak bulunan bir yakınlarının oğlu lösemi hastası Ahmet Özen'in arzusu üzerine aileyi ziyaret etti. Ok çifti ile bir süre sohbet eden Yıldırım, 6 yaşındaki Ahmet Özen'i severek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Yıldırım, ziyaretinin ardından kendisini yan apartmandaki evine davet eden Kaya ailesini de kırmadı. 

Ev sahibi Özlem Kaya ve ailesini ziyaret eden Başbakan Yıldırım, ailenin 4 aylık bebeği Melis'i kucağına alarak sevdi. Ziyaret sırasında Kaya ailesinin bir ferdi "Sizi hep televizyondan görüyorduk. Biz atadan, dededen CHP'liyiz ama sizi evimizde gördük çok mutlu olduk" dedi. Özlem Kaya'nın annesinin "Kırmadınız geldiniz çok mutlu oldum. Tire'yi beğendiniz mi?" sözleri üzerine Başbakan Yıldırım, "İnsanı ile doğası ile Tire huzur veren bir yer" karşılığını verdi. 

Ziyaret çıkışında dışarıda toplananların yanına giden Başbakan Yıldırım, sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Bu sırada bir kişi Yıldırım'ın yakasına Türk bayrağı ve zeytin yaprağı figürlü el işlemeli rozet taktı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Mardinli 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde atadan CHP idik. şimdi AK PARTİLİYİZ.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Klasik bir chp'li atadan dededen chp'li olunca ne oluyor bir de onu söyleseydi.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    ataların yanlış yapmışsa devammı ettireceksin.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde atadan deden müslümanız. Selcukluyuz. Osmanlıyız vede Türk oğlu Türküz...
    Cevapla
  • RuHi 6 yıl önce Şikayet Et
    Atadan dededen Osmanlıyım Şimdide Osmanlıyım...
    Cevapla
  • CcC Mehmet Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ata dan dededen Selçuk oğlu,Osman oğlu, Türk oğlu,Müslümanım Elhamdülillah.Atalarımız Hz. Adem,Havadan bu yana İNSANoğlu insanız.Hatalarımızla,gunahlarımızla Rabbimizin kuluyuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak