İnfiale sebep olmuştu: Açıklama geldi

Ankara Valiliği, Yenimahalle Faruk Verimer İlkokulu etrafında siyah bir minibüsün dolaştığı haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

İnfiale sebep olmuştu: Açıklama geldi
İnfiale sebep olmuştu: Açıklama geldi
GİRİŞ 05.04.2018 00:58 GÜNCELLEME 05.04.2018 01:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ankara Valiliği yaptığı yazılı açıklamada, “İlimiz Yenimahalle ilçesi Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz’ün, kendisine gelen bir telefon bilgisi üzerine, siyah renkli bir minibüsün ara sokaklarda ve okul etrafında dolaştığını belirterek öğretmenleri daha dikkatli olmaları için bir yazı ile uyardığı tespit edilmiştir.

"KAMUOYUNA BİLGİ VERİLECEKTİR"

 

 

Okul Müdürlüğünün yazısında bahsi geçen araç ile ilgili olarak yapılan araştırmada; söz konusu aracın bir veliye ait 06 AY plakalı araç olduğu, Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz’ün, gerekli araştırma ve incelemeyi yapmadan, sıralı amirlerine ve güvenlik güçlerine bilgi vermeden, öğretmen ve öğrenci velilerini korku ve paniğe sevk edecek şekilde yazı yazdığı anlaşılmıştır. Endişe ve korkuya yol açan bu durum ile ilgili olarak Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır. Başlatılan inceleme sonuçlanınca kamuoyuna ayrıntılı bilgi verilecektir” denildi.

YORUMLAR 21
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Okulların etrafında torbacılar cirit atıyor, sapığı, maddecisi bir ton kötülüğün podyumu olmuş okul önlerine gereken tedbirlerin emniyetçe alınması gerektiğini düşünüyorum... Gerekirse veliler ile iş birliği yapılmalı... Her kes benim çocuğum yapmaz diyor... Kontrolü elden bırakmamak lazım. Müdüre tebrikler...
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim okul çalkalanıyor çocuklar siyah arabadan korkar oldu.
    Cevapla
  • onur 6 yıl önce Şikayet Et
    Müdür bey basiretli davranış. Doğru davranmış. İnceleme başlatarak, diğer müdürlerin korkup, sorumluluk almamalarına neden olmayın
    Cevapla
  • antiantianti 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hangi müdür şüphelense bile aman boş ver diyecek. Bu kadar çabuk adam harcarsınız. Sonrada çocuukların başına bir iş gelince nerede öğretmen veya müdür dersiniz. Müdürü destekliyorum. Polis gelip bakacak bilgi verecek.
    Cevapla
  • çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Okul müdürünün şüphe duyması normal,onada çocukların aileleri yadavatandaşlar söylemiştir.Sorun emniyetle iletişim emniyet tahminim 1 hafta sonra ancak cevap vereceği için müdür velileri uyarmış bana göre güzel bir haraeket.Çocuklardan birinin başına birşey gelse müdürün başı yanardı.Bazı tedbirler velilerin alması bana göre daha iyi olmuş.Okul ve çevresinde çokça hadiselerin vukuu tedbirlerin eksikliğine bir delildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!