Memişoğlu'ndan yanan hastaneyle ilgili açıklama

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek incelemelerde bulundu ve sonrasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Memişoğlu'ndan yanan hastaneyle ilgili açıklama
Memişoğlu'ndan yanan hastaneyle ilgili açıklama
GİRİŞ 10.04.2018 15:08 GÜNCELLEME 10.04.2018 15:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kemal Memişoğlu, "Sağlık hizmetinin devamı bu bölge için çok önemli. O nedenle bu hastaneyi Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda çok kısa zamanda yeniden bu milletin hizmetine vereceğiz. Şuanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah nasip ederse en geç 3 ay içinde bu hastaneyi yeniden aynı şekilde faaliyete geçireceğiz" diye konuştu.

 

YORUMLAR 5
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    şu kompozit panelden derhal vaz geçerek tuğla sıva mantıkına dönmeli yalıtım yapılmalı isede mutlaka taş yünü ile yapılmalıdır bu gibi önemli binalar. gösteriş olsun diye yapılan kompozit uygulamaları bu gibi risklerde çok tehlikeli oluyor artık gerekli dersi çıkarmalıyız.
    Cevapla
  • Numan 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahallemde ki bu guzel nimet olan bu hastenedeki yangina sebep olanlarin en kisa zamanda yargi onunde hakettikleri cezayi almasini temenni ederim... Butun mahalle hep bu aciklamayi bekledi.. guzel bir haber...
    Cevapla
  • BABA 6 yıl önce Şikayet Et
    HASTANEYİ YAKAN ÇAY SETİ DEĞİL BENCE TÜM TÜRKİYE'YE DAYATILAN MANTOLAMA VE ÇOK HIZLI YANAN KÖPÜK KAPLAMA OLDUĞU ÇOK AÇIK. Yetkililer bu mantolam izaolasyon işinin arka yüzünü aydınlığa çıkarmalı
    Cevapla
  • Demir Ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yine inşalla aynı yanıcı maddeyla kaplanmaz
    Cevapla
  • işçi. 6 yıl önce Şikayet Et
    ısı yalıtım malzemeleri kesinlikle yanmaz olmalı,çıra gibi yanan malzemelerle yalıtım yapılıyor,büyük tehlike var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma