Askeri araç devrildi: Yaralılar var

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde hastaneye tutuklu götüren askeri aracın devrilmesi sonucunda 5 kişi yaralandı

Askeri araç devrildi: Yaralılar var
Askeri araç devrildi: Yaralılar var
GİRİŞ 11.05.2018 21:20 GÜNCELLEME 11.05.2018 21:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Beypazarı Gömleksiz Köprüsü’nde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen kazada, hastaneye tutuklu götüren askeri araç devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

YORUMLAR 3
  • yurttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Askeri araçların yapı itibariyle arazi tipi olması gerekiyor.Ancak arazi aracıyla asfalta dengesiz yükle taksi gibi gitmeye kalkarsanız lastikler sizi yolda tutamayacaktır.Bu açık ve net.Mevcut hava şartlarıda bu kazaya sebep olmuş.Kamyonetin altındaki lastiğin kapasitesi belli fizik kuralları ile oynamamak gerekir...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ey hükümet yetkilileri. 1918 sayılı karayolları trafik kanununda yasaklanmasına ragmen mehmetcik kamyonetten bozma bu araçların arkasına bindirilerek taşınıyor. kaza durumunda ölmemek ve sakat kalmamak için mucize gerekiyor.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim. Nedir bu. Bunca yıldır araba kullanıyorum. Kaza yaptim ama hiç devirmedim. Bu ne be. Koskoca arabayı nasıl deviriyorsunuz. Bu ne saçma hergun yeteri kadar şehit vermiyormuşuz gibi sakarlık yapıp uzulmemize gerek yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu