Taksim'de yatan gençlerle ilgili yeni gelişme

Bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan 'Beyoğlu'nda kan donduran görüntü' başlıklı haberle ilgili polisin yaptığı çalışma sonucunda sokakta yattıkları iddia edilen 7 kişide uyuşturucu veya başka bir suç unsuruna rastlanılmadığı bildirildi.

GİRİŞ 12.05.2018 16:53 GÜNCELLEME 12.05.2018 21:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Valilik kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan ve madde bağımlısı oldukları ileri sürülen şahısların durumunu konu alan ''Beyoğlu'nda kan donduran görüntü'' başlıklı haberler üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı. 

Haberlerde madde bağımlısı oldukları ve Dolapdere Caddesi ve Taksim Meydanı’nda yattıkları belirtilen 7 kişi, Mobil Huzur Ekipleri tarafından aranıp bulundu.

UYUŞTURUCUYA RASTLANMADI

Sonrasında Olay Yeri Büro Amirliği tarafında kimlik tescilleri gerçekleştirilen kişilerde yapılan inceleme sonucunda, üzerlerinde uyuşturucu ve başkaca bir suç unsuruna rastlanmadığı tespit edildi.

Şahıslardan birinin Eyüp Ayvansaray'da yurtta kaldığı ve arandığı tespit edilerek Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği tarafından yurduna teslim edildiği öğrenildi. 

Haklarından Kabahatler Kanunu’nun 41. Maddesi gereğince idari işlem yapılan diğer 6 kişi ise üzerilerinde suç unsuruna rastlanılmadığı, GBT ile UYAP’taki sorgulamalarında alıkonmalarını gerektirecek bir durum tespit edilmediğinden serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Bordo Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda ne Kadar martial sanat okullari varsa hepsi BIR olup uyusturucu tacirlerine savas Ilan etsin .Sokakta yatan insan goruntuleri in yakismadigi Tek ulke olalim Bunun icin Devlet Ve is adamlarimiz birlikte calissin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucu satıcıları darağacında sallandırılmazsa olacağı bu.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorun Aileden başlar buna göre köpeklerde ana baba bu çocukların aileleri büyük suçlu? İnsanlıkmı ölmüş bizlermi degişmişiz
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençler neye, kime, nasıl, ne kadar inanacağını bilmiyor, araştırmıyor, kovalamıyor. Gençler İslama duvarlar ördükçe çok beğendikleri Batılılaşma da boğulup gidiyor. Peki ya devlet nerde diye yakınanlar! Diyorim ki AİLELER nerede!?
    Cevapla
  • Öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur geleceğimize, gençliğimize sahip çıkalım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!