Ankaralılar isyan etmişti... 'Kumbara' yakalandı

Ankara'da belediye otobüslerindeki çok sayıda yankesicilik olayının faili olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden belirlenen "kumbara" lakaplı zanlı düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı.

Ankaralılar isyan etmişti... 'Kumbara' yakalandı
Ankaralılar isyan etmişti... 'Kumbara' yakalandı
GİRİŞ 28.06.2018 12:12 GÜNCELLEME 28.06.2018 12:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EGO otobüslerinde yankesicilik olaylarının artması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.  Araçlardaki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, yankesicilik olaylarını aynı suçtan çok sayıda kaydı olan "kumbara" lakaplı Ahmet E'nin gerçekleştirdiğini belirledi. 

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Zanlıyı takibe alan polis ekipleri, yankesicilik yaptığı sırada suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarında Ahmet E'nin otobüslerdeki kalabalıktan yararlanarak yolcuların cüzdan ve kıymetli eşyalarını fark ettirmeden alıp araçtan indiği görülüyor.

YORUMLAR 2
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    suçu sabit mi sabit.o zaman kesin ellerini milleti mağdur etmesin.kimbilir kaç defa sabıkası vardır,acımayın bu hırsızlara bize acıyın bize.
    Cevapla
  • yabatek 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza lazim ceza
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bu nasıl kibir! Hamit Altıntop'un tepki çeken sözleri!
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...