İnşaatta göçük: 3 işçi hayatını kaybetti!

Ankara'da bir binanın giriş katında meydana gelen çökme sonucu, üç işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı.

İnşaatta göçük: 3 işçi hayatını kaybetti!
İnşaatta göçük: 3 işçi hayatını kaybetti!
GİRİŞ 07.07.2018 18:39 GÜNCELLEME 07.07.2018 19:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başkent'te meydana gelen feci iş kazasında üç işçi yaşamını yitirdi. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kaza Etimesgut ilçesi Şehit Celal İşlen Caddesi’nde bugün saat 16.00 sularında meydana geldi. Bir binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucu çökme meydana geldi.

Valiliğin açıklamasına göre çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kaldı. Kartarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılırken, 1 işçi de yaralı olarak kurtarıldı. Konu ile ilgili adli ve idare soruşturma başlatıldı.





 


VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Ankara Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:

''Etimesgut İlçesi Şehit Celal İşen Caddesi ile 1467 Sokağın kesişiminde bulunan binanın giriş katında yapılan asma kat çalışması sırasında, çelik üzerine atılan ıslak betonun ağırlık yapması sonucunda çökme meydana gelmiştir. Çökme esnasında ilk belirlemelere göre 4 işçi enkaz altında kalmıştır. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 işçinin cesedi enkaz altından çıkarılmış ve 1 işçi de yaralı olarak kurtarılmıştır. Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.'' 

YORUMLAR 3
  • soru işareti 5 yıl önce Şikayet Et
    Son cümleni anlamadım işçi. Eleştiri olsun diye söyledin herhalde ertelemeyi. Yoksa ertelemek kesinlikle yanlış birşey çünkü. Ertelemek değil bu yasaların ve denetimlerin onlarca yıl önce çıkarılması gerekirdi.
    Cevapla
  • İşçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin hepsine . Bu tür haberleri okuyup da üzüntüden sinir küpüne dönen başta biz okuyuculara da Allah sabır versin , yakınlarınada Allah sabır versin . Bir de 2017 de yasalaşması gereken isg yasasını 2019 a erteleyenlerden de Allah razı olsun . Şükürler olsun sonunda bu tür ölümleri engelleme çalışmaları daha sağlıklı yapılacak .
    Cevapla
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasanın ertelendigi falan yok yasa yürürlülükte. Senin dedigin az tehlike is yerleri icin surekli uzman bulundurma zorunlulugu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"