Bir ay boğazında kaldı! Doktorlar şaşkına döndü

Aydın'ın Çine ilçesinde besici Mustafa Doğru (63), farkında olmadan bir ay boyunca boğazına yapışan sülükle yaşadı. Doğru, ağzından kan gelmesi üzerine hastaneye gidince sülük belirlendi ve ameliyatla çıkarıldı.

Bir ay boğazında kaldı! Doktorlar şaşkına döndü
Bir ay boğazında kaldı! Doktorlar şaşkına döndü
GİRİŞ 27.07.2018 18:37 GÜNCELLEME 27.07.2018 18:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Soğancılar Mahallesi’nde besicilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Doğru, 1 ay önce, hayvanlarını suladığı göletten bidonlarına su almak amacıyla, ağzıyla hortumu çekti. Bu sırada suda bulunan ve gözle görülmeyecek kadar küçük olan sülük, Doğru’nun boğazına yapıştı.

Durumdan habersiz, boğazındaki sülükle yaşayan Mustafa Doğru, geçen 25 Temmuz günü, ses kısıklığı ve ağzından kan gelmesi şikayetleriyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Polikliniği’ne başvurdu. Uzm. Dr. Kürşat Bensoy tarafından muayene edilen Doğru’nun boğazında, sülük olduğu belirlendi.

 

 

Acil ameliyata alınan Mustafa Doğru’nun boğazına yapışan sülük, canlı olarak çıkarıldı. Sülük kap içine konularak, Doğru’ya gösterildi. Operasyonu gerçekleştiren doktoruna teşekkür eden Mustafa Doğru, ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

YORUMLAR 5
  • fan kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyada Tarihe geçti bu vaka sülükle oyun oynama dikkat
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Amca sigara icmiyormus belli. İçsel sülük düşer. Aslında sicak yemek yese yine düşerdi. Bir ay kalması imkansız. Çünkü sülük doydugunda yine düşer. Tuzlu su yutsa idi yarım bardak kadar yine düşerdi. Veya sirkeli salata yese vs vs...
    Cevapla
  • vay sülük vay 5 yıl önce Şikayet Et
    düşmemiş işte. yani adam bir ay boyunca ağzını açmamış demek. ya da sülük bütün bu saydığın operasyonlara karşı kendi S400 ünü geliştirmiş içerde.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam doktor bey düserdi
    Cevapla
  • polat 5 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun başta doktor bey hocamızı tebrik ederim sevindim bu habere sperrr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!