Bir anda başladılar, kimse ne olduğunu anlayamadı

Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı.

Bir anda başladılar, kimse ne olduğunu anlayamadı
Bir anda başladılar, kimse ne olduğunu anlayamadı
GİRİŞ 20.08.2018 09:38 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı. 

Kağıthane O-2 Otoyolu'nda, yarıştığı öne sürülen araçlardan biri, bir otomobile çarparak 2 çocuğun yaralanmasına neden oldu.

DHA'nın haberine göre kaza, saat 08.00 sıralarında, O-2 Otoyolu Hasdal Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Baştürk'ün otomobili yolda savrulduktan sonra bariyerlere çarparak durdu.

Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı. Yarışan sürücüler yüzünden kendisinin de tehlike atlattığını ifade eden Veysel Ayyan "Maslak yönünden geliyordum. Bu yola girdim, iki araç yarışıyordu. Kendimi sağa attım, süratimi kestim. Sonra burada kaza meydana geldi" dedi.

YORUMLAR 2
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar katil bir çok ölüme sebeb bular en az 30 yıl kodes akılandırır.
    Cevapla
  • yurttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ne yapmamız gerekiyor bu trafik teröristlerini?İşe yaramaz tedbirlerle ıslah etmeye çalışırsak boşuna uğraşmış olacağız.Para cezası,ehliyete el koyma caydırırmı sizce?Bence hayır.Peki ne olması lazım?Direkt içeri atacaksın öyle kefaleti falanda olmayacak bir kaç sene hak mahrumiyeti gibi en ağır cezayı vereceksin ki akıllansın.Yoksa yollarda çok insan öldürürler. Kırmızı düdük falan dinlemez bu teröristler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi