BBC bu harita ile uyardı!

Türkiye'nin batısı Akdeniz fırtınasıyla karşı karşıya. Türkiye'de hafta sonu etkili olacağı bildirilen tropik fırtına dünyada da manşet oldu. BBC dün yayınlanan hava durumunda tropik fırtınaya detaylı yer verdi.

BBC bu harita ile uyardı!
BBC bu harita ile uyardı!
GİRİŞ 28.09.2018 11:06 GÜNCELLEME 28.09.2018 15:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

BBC hava durumu sunucusu Ben Rich, 'Akdeniz' fırtınasının 1. kategori kasırga potansiyeli taşıması konusunda uyarılarda bulundu. Aslında bu fırtına tipi oldukça nadir görülüyor ve tehlikeli durumlara da neden olabiliyor.

BBC sunucusu Türkiye ve Yunanistan'ın gözde lokasyonlarında tatil yapan vatandaşlarına da uyarılarda bulundu. 

 

 

FIRTINA AKDENİZ'İN MERKEZİNDE TOPLANMAYA BAŞLADI

Rüzgarın hızının yaklaşık 40 km'ye çıkabileceği ve yağmurun sele dönüşebileceği de uyarılar arasında.

BBC detaylı yer verdiği ve 'Zorba' olarak isimlendirdiği Akdeniz fırtınasının şimdiden harekete geçtiğini, Akdeniz'in merkezinde yağmur bulutları ve şimşeklerin toplanmaya başladığını belirtti. 

ZORBA YUNANİSTAN'DA OKULLARI TATİL ETTİ

Daha çok Türkiye'nin batısında Aydın ve Muğla gibi şehirlerde etkili olacak fırtına tehlikeli yüzünü Yunanistan'da şimdiden göstermeye başladı.

Komşuda şiddetli rüzgar ağaçları yerlerinden söktü. Sağanak yağış nedeniyle okullar tatil edilirken pek çok semtte elektrik kesintileri yaşanıyor.  

YORUMLAR 13
  • Mehmetçik 5 yıl önce Şikayet Et
    La tahzen! İnnallahe maen. onun görevi yunanları ezmek. Görevini tamaladıktan sonra daha kıyılatımıza gelmeden duracaktır. Olmadı varsa ege kıyılarında yunanlı soylu veya hayranı belki onlarada bi okşayıverir.
    Cevapla
  • SERCAN 5 yıl önce Şikayet Et
    önlemleri alalım ve aklıma ilk gelen rüzgar trübinleri nin önemi. böyle bi dönemde almanya enerjisinin % 100 ünü elektrikten sağlamıştı.
    Cevapla
  • mehmet emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Harp projesi ???
    Cevapla
  • coşkun. 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun hepsi bir oyun. inanmayın
    Cevapla
  • Gündüzbeyli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür tropik fırtınaların büyük okyanuslarda olduğunu düşünürsek, Akdeniz'de beklenen bu fırtına haberi artık dünyanın sonunu getirdiğimizin bir işareti. Ama yine de amerika, israil ve tramp insanın kafasında soru işaretleri bırakıyor!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!