Anaokulunda skandal iddia

İzmir Çiğli'de anaokuluna giden 2 yaşındaki çocuklarının darp edildiğini iddia eden aile, okul kurucusu ve öğretmen hakkında şikayetçi oldu

Anaokulunda skandal iddia
Anaokulunda skandal iddia
GİRİŞ 06.11.2018 09:34 GÜNCELLEME 06.11.2018 09:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir'in Çiğli ilçesinde, anaokuluna giden 2 yaşındaki çocuklarının okulda darbedildiğini iddia eden aile, okul kurucusu ve öğretmen hakkında şikayetçi oldu.     

Anne Duygu A. (31) AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızı B.A'yı geçen hafta arkadaşının tavsiyesiyle Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki özel bir anaokuluna göndermeye başladığını söyledi.     

Kızının okula perşembe ve cuma günü gittiğini, ikinci gün kızının durumuyla ilgili bazı şüpheleri oluştuğunu anlatan Duygu A, cuma akşamı eşinin kızını okuldan alarak çalıştığı işyerine getirdiğini aktardı.     

 

 

Anne Duygu A. yanına gelen kızının "yarı baygın" baktığını ifade ederek şunları söyledi:     

"Eşim kızımı okuldan alıp yanıma getirdiğinde yarı baygın bakıyordu. Ona sarılarak 'Okulun nasıl geçti, öğretmenin sana ne dedi?' diye sorduğumda 'Beni dövdü.' dedi. 'Nasıl dövdü?' dedim. Başıma vurarak ve kendi saçını çekerek gösterdi. Saçı dağınıktı, yolunmuş gibiydi. Yanıma geldiğinde alnında morluk, başının sol tarafında şişlik vardı. O gece uyuyamadı, kendi kendine sayıkladı, 'Yapma, vurma, dövme.' diye. Ertesi gün Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine götürdük, darp raporu aldık."     

Duygu A, darp raporuyla Çiğli Polis Merkezi Amirliğine giderek okulun kurucusu S.K. ve çocuğunun öğretmeni Ö.H'den şikayetçi olduklarını söyledi.     

Baba Eray A. (30) da cuma günü kızını okuldan almak için gittiğinde eşinin şüpheleri nedeniyle kamera kayıtlarını görmek istediğini, ancak kayıtların gösterilmediğini öne sürdü.     

Kızının yanına geldiğinde ağladığını, sebebi sorduğunda bir cevap alamadığını belirten Eray A. "Ne gerekiyorsa yapacağız. Biz çocuklarımızı ne şartlarda büyütüyoruz. Emniyetle görüştük, kamera kayıtlarını alacaklarını söyledi." diye konuştu.     

Okulun kurucu S.K. ise öğrenciye şiddet uygulanmadığını savunarak iddiayı reddetti.     

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.     

YORUMLAR 4
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet çocuklarımızı ne şartlarda büyütüyoruz gördük. Sen çalış Ana çalışsın sonrada viv viv viv. 2 yaşındaki çocuğun okulda ne işi var. Paraya yaptığınız hırs sizi evlatlarınızdan evlatlarınızı da sizden ediyor. Tüm kadınlara tek bir cümlem var: Çalışan çocuklu kadınlar evlerinize dönün ve Anne olun.
    Cevapla
  • xray 5 yıl önce Şikayet Et
    yapılan doğru değil ama . sen 2 yaşındaki çocuğu yuvaya ver ondan sonra annelik şefkati tutsun bu ne kadar doğruu
    Cevapla
  • Krmmrt 5 yıl önce Şikayet Et
    2 yaşındaki çocuğun yeri evidir..anne kucağıdir..ne işi var 2 yaşındaki çocuğun okulda..aile den uzak yetişen nesilden vatana millete hayırlı gelmez kardeşim..sevgi görmeyen yuva sıcaklığı hissetmeyen bir insan okuyup doktor olsa ne olur..öğretmen olsa ne olur..
    Cevapla
  • RECEP 5 yıl önce Şikayet Et
    kadının birici işi analıktır çok kıymetlı olanı tavsiye ile bir başkasına emanet etmeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...
Yerli otomobili Togg zırhlandı