Süryani rahip cami tadilatında mala ile çalıştı

Mardin’in Midyat ilçesinde Süryani rahip, cami tadilatına malayı kaparak yardım etti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, büyük beğeni aldı.

Süryani rahip cami tadilatında mala ile çalıştı
Süryani rahip cami tadilatında mala ile çalıştı
GİRİŞ 20.11.2018 15:54 GÜNCELLEME 20.11.2018 15:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Midyat’ta Müslüman ve Süryanilerin birlikte yaşadığı Kafro köyünde Müslümanların tarihi camilerini onardığını gören rahip, bu duruma kayıtsız kalamadı. Rahip, hemen malayı kapatarak yardıma koştu. Cami tadilatına yardım eden rahip, sıva yaptı. Rahibin sosyal medyada paylaşılan yardım fotoğrafları büyük beğeni aldı. 

 

 

YORUMLAR 32
  • Mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte Mardin işte hoşgörü
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    güya bunlar çok yardım sever inançlara saygılı görüntüsü veriyorlar kanmayın.. Cenab-ı Hak ne buyuruyor sen onların dinine geçmedikçe seni dost edinmezler
    Cevapla
  • seydi 5 yıl önce Şikayet Et
    tevbe suresi 18 ayet : Allâh’ın mescitlerini ancak, Al lâh’a ve o son güne inanmış olan, o (farz) namaz(lar) ı dosdoğru kılmış ve zekâtı vermiş olan, (kulların memnuniye tiyle Allâh’ın rızası karşılaştığında) Allâh’tan başkası n(ın kızmasın)dan da korkmayan kimsele r imar eder. (Bakımını üstlenerek ve ibadetle ihyâ ederek, maddî ve manevî anlamda mamur eder.) İşte o (mes citleri her yönüyle mamur kılan Müslüma) nların hidâ yete erenlerden (ve cennete girenlerden ) olmaları kuvvetle umulmuştur. (Onların bile durumu korku ile ümit arasında kalmışken, ya müşriklerin camilere yaptığı bazı maddî bakımlardan faydalanmaları nasıl beklenebilir?) -----ALLAH papaza hidayet etsin diyelim.
    Cevapla
  • hsn 5 yıl önce Şikayet Et
    vardır bunlarda bir hainlik
    Cevapla
  • Fth 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözünü sevdıgım sosyal medya sen nelere kadırsın ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma