Tıp öğrencisi gencin AVM'de feci ölümü!

Bakırköy'de bulunan bir alış veriş merkezi (AVM)'nin 4'üncü katta olan yemek katından beton zemine düşen 19 yaşındaki tıp öğrencisi Baturay Serper hayatını kaybetti.

GİRİŞ 20.12.2018 17:44 GÜNCELLEME 20.12.2018 17:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.00 sıralarında Bakırköy'de bulunan bir AVM'de meydana geldi. İddiaya göre, Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Baturay Serper(19), henüz belirlenemeyen bir şekilde 4'üncü katta bulunan yemek katından beton zemine düştü. 

Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Baturay Serper'i yaralı olarak AVM'nin hemen yanındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Serper, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Ekipler, Serper'in düştüğü noktada olayın hemen ardından temizlik yaptırdıkları iddiasıyla AVM yetkilileri hakkında tutanak tuttu.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

 

 

YORUMLAR 8
  • lostboy 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendini atmış diyorlar Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemek bölümleri yoğun olduğunda yemek ve içecekler bazen yerlere dökülüyor. Zeminin kayganlaşmasına sebep oluyor. Ayağı kayıp düşmüş olabilir. Avm personelide vakadan sonra hemen eksiğini kapatmaya çalışmış olmalı.
    Cevapla
  • izmr-hakkı demirkol 5 yıl önce Şikayet Et
    neden başka yer değilde avm lerde kendini atıyorlar.bence dünyalık herşey var burda ama huzur vermiyor huzur vermez arkadaşlar iman olmadıkça bunu haykırmak için atlıyorlar bütün gönlümü bütün kalbimi dünyalık eşyalarla doldursanız içim dolmaz gönlüm aç kalır imansız diye haykırmak istiyor gençlik
    Cevapla
  • Niksarlı 1905 5 yıl önce Şikayet Et
    avm lere çelik ağ germek gerekli bu son olsun
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    İntihar mı yoksa yine?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı