Bu fotoğrafla duyuruldu! Erdoğan: Size sırtımızı dönmeyeceğiz

Huber Köşkü'nde İsrail parlamentosundaki Arap kökenli milletvekillerini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, Filistin davasına ve Filistin halkına sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki tüm imkanları kardeşlerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.

Bu fotoğrafla duyuruldu! Erdoğan: Size sırtımızı dönmeyeceğiz
Bu fotoğrafla duyuruldu! Erdoğan: Size sırtımızı dönmeyeceğiz
GİRİŞ 02.02.2019 16:44 GÜNCELLEME 02.02.2019 19:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail parlamentosundaki Arap kökenli milletvekillerini Huber Köşkü'nde kabul etti.

 

 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, kabulde, Filistin'de işgalin son bulması, barışın ve huzurun tesisi için elindeki tüm imkanları kullandığını belirterek, "Türkiye Filistin davasına ve Filistin halkına sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki tüm imkanları kardeşlerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul ettiği milletvekillerine, İsrail parlamentosunda Filistinlilerin iradesinin temsilcisi olarak üstlendikleri kritik görev için teşekkür etti.

 

 

Erdoğan, İsrail parlamentosundaki Arap milletvekillerine birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam etmeleri çağrısında bulunarak, Gazze'de yaşanan İsrail zulmüne, "Yahudi ulus devlet yasasına" ve Türkiye ile ilgili sarf edilen asılsız söylemlere karşı gösterdikleri duruş için müteşekkir olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail parlamentosunda kabul edilen sözde "Yahudi ulus devlet yasasının" İsrail vatandaşı Filistinlilerin de haklarını açık ve net bir biçimde hiçe saydığını kaydetti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Burak eser 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulkenin yarisi arap zaten nasil sirtini donuceksinki. Acaba araplar bize boyle destek verirmiydi dusun bakalim
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    FILISTIN davasi nin saglikli yürümesi icin abbas in indirilmesi sart zira abbas itrail e adeta hizmet eden siyasetiyle filistin de ki direnis hareketlerini yok etme cabasi icinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...