Cezaevinde kavga! 1 şehit

Ardahan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda çalışan bir şoför, uzman çavuşu bıçaklayarak şehit etti.

GİRİŞ 06.03.2019 13:15 GÜNCELLEME 08.03.2019 09:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Merkez Halil Efendi Mahallesi'ndeki Ardahan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza  İnfaz Kurumunda görevli şoför Fatih D. ile Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin  Kuşdili (28) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

 

 

Açık görüş ziyaret kabul yerindeki tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.  Kuşdili'yi bıçaklayan şoför, sonra kendisini yaraladı.

Çevredekilerce Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan  Kuşdili, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi süren Fatih D. ise  ilk müdahalenin ardından Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

 

Kuşdili'nin cenazesi, otopsi için hastane morguna gönderildi.

Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara valiliğinde şizofren çalıştırdıklarını duydum .zihinsel problemi olanları gönderdin gitsin
    Cevapla
  • Uslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Özürlü kontenjanından ya ta başka şart ve nedenlerle işe alınan kafadan sıyrık, eğitimsiz o kadar çok kişi var ki. Bu gibilerin devletin ve insanlarımızın başına nasıl bela olacakları bir bir ortaya çıkıyor. Böyle vakaların sayısı çoğalacak gibi gözüküyor. Yetkililerin buna kalıcı ve etkili çözüm üretmesi gerekiyor. Üniversite mezunu sağlıklı, bilgili-becerili binlerce genç boşta gezip heba olurken vasıfsız ve sorunlu kişilerin türlü çeşitli yol ve bahanelerle işçi-memur kadrolarına getirilmeleri ne derece doğru. Yazık değil mi o güvenlik görevlisine şimdi.
    Cevapla
  • Şoför 5 yıl önce Şikayet Et
    Özürlü ve herhangi özel bir madde ile kimse cte de şoför olamaz. Acaba tahrik var mı keşke böyle bir şey yaşanmasaydı demek dururken böyle düşünmek yanluş
    Cevapla
  • Cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sartli Ceza indirimi ciksin Artik yeter!!! Magdur sikayetci degilken devlet kamu davalarindan vazgecsin bari!!! Yillarca davalar sürüyor insanlar perisan oluyor!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim