Çöpün önünde görünce... Korkutan görüntü!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yüzlerce kişiyi mezara taşıyan tabut eskimeye yüz tutunca çöpe atıldı. Yoldan gelip geçenleri ve çöp bidonlarını kullanan çevre sakinlerini korkutan tabut, şikayet üzerine çöp bidonlarının önünden alındı.

Çöpün önünde görünce... Korkutan görüntü!
Çöpün önünde görünce... Korkutan görüntü!
GİRİŞ 14.03.2019 10:02 GÜNCELLEME 14.03.2019 10:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan’da ölenlerin cenazelerini yıllarca bulundukları yerden mezarlığa taşıyan bir tabut artık eskidiği düşünülerek Bozdoğan İlçe Hastanesinin karşısında bulunan çöpe atılmak istendi. Çöp konteynerine sığmadığı için çöp konteynerlerinin önüne bırakılan tabut herkesi korkuttu. Yoldan gelip geçenlerin yanı sıra çevre sakinlerini ürküten garip manzara objektiflere yansıdı.

Tabutun içinin boş olduğu, eskidiği için çöpe atıldığı öğrenilirken, gerek sağlık açısından gerekse insanları korkutmasından dolayı eskiyen tabutların çöpe atılarak değil usulüne uygun şekilde imha edilmesi gerektiği belirtildi. Çöpteki tabut bir süre sonra usulüne uygun şekilde imha edilmek üzere sokaktan kaldırıldı.
 

 

 

YORUMLAR 7
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş tabuttan korkuyoruz nekomik. Ölümü hatırlatmış olsa gerek asıl korku ahiretten olmasın. Ozaman her köşe başına tabut konulsun da şu zevke sefaya dalanlar biraz ürksün...
    Cevapla
  • ÖZET 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölümün yüzü soğuk. Ama care yok herkes tadacak
    Cevapla
  • yurttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee tabut bu bazı insanlar için ölümün hak olduğunu ve bir gün mutlaka kapımızı çalacağını hatırlatmasından dolayı sevimli gelmeyebilir.Ne yazık ki başka bir formatta göze hoş gelecek şekilde yapılamıyor.Üzgünüz...
    Cevapla
  • aziz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tabut TÜRKİYE de kullanılan bir tabut değil büyük ihtimalle yurt dışından cenaze gelmiş tabut eski falan değil üzerindeki yalıtım bile duruyor.
    Cevapla
  • Asabi fırtına61 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksiniz. Korkunun ecele faydası yok, hiç ölmeyecekmiş gibi yaşadığı için toplum ahlakı bozuk. Peygamber efendimiz (sav) bütün lezzetleri mahveden ölümü çokça anın diye buyurmuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı