Erik için çocuğu döven cani hakkında flaş karar!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının Tuzla’da aracına erik çekirdeği attığı iddiasıyla 12 yaşındaki çocuğu feci şekilde döven U.Ö.’nün adli kontrol kararına itirazı kabul edildi. Şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

GİRİŞ 02.05.2019 13:08 GÜNCELLEME 02.05.2019 13:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Tuzla'da 11 yaşındaki çocuğu darbeden ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

NELER OLMUŞTU?

Olay, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde önceki gün yaşandı. İddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı. Küçük çocuğu öldüresiye döven şahıs hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı.

Bu sırada bir vatandaş ormana doğru koşarak magandaya polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi. Küçük çocuğu döven maganda bunun üzerine olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis her yerde magandayı ararken, küçük çocuğa şahsın attığı öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi. Görüntülerde şahıs çocuğa yumruk atıyor, ardından tekme atıp yerlerde sürüklüyor.

GÖZALTINA ALINDI
Tuzla'da erik çekirdeği yüzünden bir çocuğu öldüresiye döven U.Ö., hakkında çıkan tutuklamaya yönelik yakalama kararının ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri biten U.Ö. adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 8
  • Bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki bozabiliyormuş. Adli kontrol şartıyla ifadesini veren kişinin oğlu bu duruma düşse adlı şartla dışarı mı salar adlı şartla bir daha dışarı çıkmaması için her şeyi yapar mı? Ya bazı kıstaslar olsun. Öldüresiye dövmek yaa raporlar ortada sen salıveriyorsun. NedeninNedenini derinlemesine inceledim doğrusu.
    Cevapla
  • Halil. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yediği eriğin çekirdeğini araca atmakta nedir. Bu gün çekirdek atar , sonraki gün taş atar..
    Cevapla
  • BAHRİ 5 yıl önce Şikayet Et
    geç gelen adalet adalet değildir
    Cevapla
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Sarı montlu adama seslenmek istiyorum senin çocuğun kardeşin yeğenin yokmu vicdansız herif.neden müdahale etmiyor kaçıyorsun..
    Cevapla
  • İhsan44 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı arabanın için hapsedeceksin oradan bir sene hiç bir şekilde dışarı çıkamayacak bu ne gaddarlık pes doğrusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Benzin ve motorine indirim geliyor
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı