1 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaraladı! İfadesi şok etti

Tekirdağ'da, şizofreni hastası İbrahim Yakut, dün gece biri polis 3 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra zorla girdiği evde İsmail Şentürk’ü öldürdü. Evin banyosuna kendisini kilitleyen Yakut, biber gazı sıkılarak, yakalandı. İlk ifadesinde yaşananları hatırlamadığını söyleyen İbrahim Yakut, tutuklandı.

1 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaraladı! İfadesi şok etti
1 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaraladı! İfadesi şok etti
GİRİŞ 11.06.2019 18:36 GÜNCELLEME 11.06.2019 18:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan ve şizofreni hastası olan İbrahim Yakut (55), dün gece Tintinpınar Caddesi üzerindeki bir kıraathaneye gitti. Burada tartıştığı iş yeri sahibi ile bir müşteriyi bıçaklayarak, yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polislere direnen Yakut, çıkan arbede sırasında 1 polis memurunu da bıçakla yaraladı.

Koşarak kaçmaya başlayan İbrahim Yakut, kendisini kovalayan polislerden saklanmak için bir apartmana girdi.  4 katlı apartmanın en üst katına çıkan Yakut, dairenin kapısını çaldı. Dairede yaşayan İsmail Şentürk’ün (57) kapıyı açmasıyla birlikte zorla içeri girdi. Yakut, elindeki bıçakla Şentürk’ü çeşitli yerlerinden yaralayıp, boğazını keserek öldürdü.

Takviye gelen ekiplerin desteğiyle polis, daireye kapıyı kırarak girdi. Yakut, kendisini kilitlediği banyoda biber gazı sıkılarak, etkisiz hale getirildikten sonra yakalandı.

Gözaltına alınan Yakut, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

İlk ifadesinde yaşanan olayları hatırlamadığını, kendisinin kimseye saldırmadığını ve daireye girdiğinde ölen kişiyi yerde yatar halde bulduğunu öne süren Yakut, elleri kelepçeli olarak sevk edildiği adliyede 'kasten adam öldürmek' ile 'birden fazla kişiyi ve görevli memura mukavemet ve yaralamak' suçlarından tutuklandı. 

YORUMLAR 24
  • Gerçekler. 4 yıl önce Şikayet Et
    haltı ye... sonra ; yok hatırlamıyorum, yok sarhoştum v.s.... Kolay bir mazeret.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle durumlarda Polis'e en azından belden aşağıya vurma yetkisi verilmeli.Aynı durum Amerika'da yaşansa Polis adamı vururdu hemde kafasından.
    Cevapla
  • yallah şöför 4 yıl önce Şikayet Et
    deli imiş hemen salın. nede olsa pisikiyatri raporu var. idam cezası neden yok. neden akıllı insanları düşman sayarlar.
    Cevapla
  • mehmet cetin 4 yıl önce Şikayet Et
    adam şizofreni 3 polisi yaralıyor, poliste etkisiz hale getiremiyor bir masum vatandaşın ölümüne sebep oluyor. orada bulunan tüm güvenlik güçleri sorumludur, başka zaman insiyatif alan bu durumda nasıl insiyatif alamıyor
    Cevapla
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Başta o yaralı polisi ve arkadaşını müebbet hapse çarpmak lazım. Elleriyle ve silahlarıyla armut mu topluyorlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı