Suya düşen topu almaya çalışan 6 çocuk akıntıya kapıldı

Adana'da oyun oynayan çocuklar, futbol topunu sulama kanalına düşürdü. Topu almaya çalışırken suya düşen 6 çocuktan 4'ü kurtarıldı. 2 çocuğun kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Suya düşen topu almaya çalışan 6 çocuk akıntıya kapıldı
Suya düşen topu almaya çalışan 6 çocuk akıntıya kapıldı
GİRİŞ 22.07.2019 20:29 GÜNCELLEME 22.07.2019 20:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adana'da, sulama kanalına düşen toplarını almak isterken suya kapılan 6 çocuktan 4'ü çevredekiler tarafından kurtarılırken 2'si kayboldu. Olay yerine gelen ekipler, 2 çocuk için arama çalışması başlattı. 

Olay, saat 17.00 sıralarında, merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalın yakınında oynayan 6 çocuğun topu sulama kanalına düştü.

Çocukların ailelerinin acılı bekleyişi sürüyor...

Toplarını almak için suya giren çocuklar akıntıya kapıldı. Çocukları gören çevredekiler, kurtarmak için suya atladı. Çocukların 4'ü çevredekiler tarafından kurtarılıp, sudan çıkarıldı. 2'si ise kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, CANKUR ve su altı polisleri, sevk edildi.

Ekipler, kayıp çocukları bulmak için arama çalışması başlattı. Kurtarılan 4 çocuk, sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. 2 çocuğu arama kurtarma çalışması sürüyor.

Ekipler akıntıya kapılan 2 çocuğun bulunması için seferber oldu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir kanaldan çok Nehir gibi ürkütücü yani çocuklar cahil sonuç bu yani. O bölgede eğitim şart bu kanalın Tehlikeli olduğu konusunda çocuklara ders verilmeli...
    Cevapla
  • Forza 4 yıl önce Şikayet Et
    Adanada şehrin her yanında. bu kanallar var. Etrafı çevrili fakat insanlar sıcaktanmı. cahillikten mi kendini suya bırakıyor.Adanalı 30 yaşve üstü yüzmeyi buralarda öğrenmiştir. Artık bunun üstünün kapanması lazım.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    ustu degıl mılletın cahaleti kapanması lazım
    Cevapla
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Çit sistemleri var yeterki yapmak iste. Yada su içine 50 metrede bir t şeklinde ip gerilecek düşen kişi kolayca tutnup çıkar...
    Cevapla
  • Haso 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardesim bir tel örmek cok mu zor ya da cok pahali
    Cevapla
  • mustafa 38 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl Adana bu nasıl su kanalı iki güne bir böyle üzücü haberler oluyor bu kanalın etrafını kapatmak zormu yazık günah çocuklara aklı erse o topu almak için ölüme gitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!