İstanbul güne tekne yangınlarıyla uyandı

Bakırköy'de bulunan Ataköy marinada sahile bağlı teknede yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucu teknede hasar oluştu. Pendik Marina'da da bakım için kızağa alınan lüks bir teknede sabah saat 06.40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İstanbul güne tekne yangınlarıyla uyandı
İstanbul güne tekne yangınlarıyla uyandı
GİRİŞ 26.07.2019 09:26 GÜNCELLEME 26.07.2019 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Pendik Marina'da bakım için kızağa alınan lüks bir teknede sabah saat 06.40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Teknede aniden alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bir süre soğutma çalışması yapıldı. Yangın sonucu teknede hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


ATAKÖY MARİNA'DA YANGIN

Ataköy Marina'da sahile bağlı teknede sabah saat 06.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tekneden dumanların yükseldiğini gören görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle teknedeki yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bir süre soğutma çalışması yapıldı. Sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bekledi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için incelemeler sürüyor. Teknede yangın sonucu hasar meydana geldi.
 

YORUMLAR 1
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    tekneyi bakım yapanlardan bazıları ,teknenin içinde keyif,alem yapmış olmalı,tabi içkiler içldi,sigaralar yakıldı,belkide uyuşturucuda kullanıldı. ve sonuç yangın.başka durup dururken yanacak hali yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak