Boğazına makas saplanan Ezel felç kalabilir

İstanbul Sultangazi'de sokak üzerinde iki grup arasındaki kavgada, fırlatılan makas, yolda yürüyen 13 yaşındaki Ezel'in boğazına saplandı. Hastanedeki tedavisi süren Ezel E.'nin felç kalma olasılığının bulunduğu belirtildi.

Boğazına makas saplanan Ezel felç kalabilir
Boğazına makas saplanan Ezel felç kalabilir
GİRİŞ 26.08.2019 17:20 GÜNCELLEME 26.08.2019 17:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Esentepe Mahallesi 2389 Sokak'ta önceki gün iki grup arasında yol verme meselesinden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede sopalı, makaslı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında teyzesiyle yolda yürüyen 13 yaşındaki Ezel E., iki grubun kavgasının arasında kaldı. Taraflardan biri elindeki makası kavga ettiği birine fırlattı. Fırlatılan makas iki grubun arasında kalan Ezel E.'nin boğazına saplandı. Küçük Ezel kanlar içerisinde yere yığıldı. Bilgi verilmesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan küçük Ezel, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ezel'in hastanedeki tedavisi devam ediyor. Küçük Ezel'in, felç kalma olasılığı olduğu belirtiliyor.

 

 

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karışan iki gruptan kişileri gözaltına aldı. Kavgaya karışanlardan Ç.G., E. G. ve Ü.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Üç kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“BANA ÇOCUK DEĞİL, CESET VERİYORLAR"

 

 

Küçük Ezel'in annesi ve yakınlarının ise hastane önündeki bekleyişi devam ediyor. Anne Yadigar Erdem, “Şu anda durumu belden aşağı komple felç. Göğsünün yarısından aşağısı felç. Kolunu birazcık olsun oynatabiliyor, o da çok değil. Öbür türlü şokta. Hep kavgayı anlatıyor. Psikolojik olarak hiç iyi değil. Kavgaya tutuşan her iki taraftan şikayetçiyim. Benim kızım Ezel'i bu hale getirenlerden şikayetçiyim. Kızımın yürümesini istiyorum. Bugün bana 'Anne yürüyemiyorum' diyor. Niye yürütemiyorum ben çocuğumu. Doktorlar gelip demiş ki 'sana tekerlekli sandalye vereceğiz. 14 yaşındaki küçücük bir kız çocuğu tekerlekli sandalyeye mahkum edilecek. Bana çocuk değil, ceset veriyorlar" dedi.

Olay anında yeğeni Ezel ile kavganın arasında kalan Teyze Yaprak Topcu da, “Parka pikniğe gidecektik. Yolda yürüyorduk. Kavgayı gördük, geri döndük baya da bir ilerledik. Ondan sonra 'teyze' deyip yanıma düştü. Her kim yaptıysa cezasını çeksin" diye konuştu

Küçük Ezel'in diğer akrabaları da şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

YORUMLAR 10
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba O Adli kontrol şartı ile serbest bırakma kararı veren hakimin kızının başına gelse yine o kararı verebilecek mi ? Bu adalet sisteminin köklü bir değişime ihtiyacı var. Kısasta Hayat Vardır.
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    ağır ceza mahkemesinde dava açılır en az 30 yıl ceza alır.hakimin canı yanacak denetimli serbestlik boşversene hikaye.
    Cevapla
  • semih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapanlar Adli kontrol şartı ile anında serbest ne kadar enteresan değil mi kes biç darp gasp ne yaparsan yap anında serbestsin ama yeterki sosyal medyada bir yazı yazma anında tutuklanırsın can güvenliği sıfır yapılan her türlü olay yapanın yanına kar kalıyor .....
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adalet olmaz olsun böyle vahşileri serbest bırakan hakim ve savcılara ne denir. Bu günahsız çocucuğun hukukunu bu savcı ve hakimler çiğnemişlerdir. Bu çocuk kendilerinin çocuğu olsaydı nasıl bir hüküm verirlerdi.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bu ülkeye ne zaman gelecek acaba. Bu şehir eşkiyalarına neden hakettikleri ceza verilmiyor. Allah ıslah etsin ne diyelim
    Cevapla
  • semih 4 yıl önce Şikayet Et
    Konunun muhatabı Adalet bakanlığı kardeşim onlara sormak lazım...
    Cevapla
  • İbrahim AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Şifa Versin İnş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz