İmamoğlu hediye etmişti, PKK'lı teröristlere övgüler yağdırmış

Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır’da Atatürk portresi hediye ettiği HDP’li başkan Keziban Yılmaz’ın, PKK’lı teröristleri kahraman gibi gösterdiği ortaya çıktı. PKK’lılara övgüler yağdırdığı mesajları ortaya dökülen Keziban Yılmaz, CHP’nin talebi üzerine Twitter hesabını kapattı.

GİRİŞ 02.09.2019 15:33 GÜNCELLEME 02.09.2019 15:42
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, terör örgütü PKK’ya destek verdikleri için 19 Ağustos’ta görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına destek için önceki gün Diyarbakır’a gitti. PKK destekçisi başkanlarla ‘birlik beraberlik’ pozları veren ve belediyelere kayyum atanmasını eleştiren İmamoğlu, böylece 23 Haziran’ın diyetini ödemiş oldu. İmamoğlu ardından Diyarbakır’ın HDP’li Kayapınar ilçesi Belediye Başkanı Keziban Yılmaz’a Atatürk tablosu hediye etti.   


 
PKK’LILARA ÖVGÜLER YAĞDIRDI 
 
Keziban Yılmaz’ın, sosyal medyadan PKK’lı teröristleri kahraman gibi gösterdiği ortaya çıktı. Terör destekçisi Yılmaz’ın Twitter hesabından paylaştığı bir teröristin fotoğrafına, “Fiziken nerede olursan ol, yüreğimize nakşettiğin o cesur gülüşün hep bizimle yaşayacak” açıklaması yazdığı görüldü. 

 

 


Keziban Yılmaz’ın öldürülen teröristlerin ardından yaktığı ağıtlar ve onları adeta kahramanlaştıran mesajları, CHP’lileri ayağa kaldırdı. İmamoğlu’nun Atatürk’ü kirli siyasetine malzeme yapmasına isyan eden CHP’liler tepkilerini, “PKK’ya ve destekçilerine neden sahip çıkıyorsun” sözleriyle ortaya koydu.  
 

 

 


İMAMOĞLU’NA ÖFKE BÜYÜK 
 
Birçok sosyal medya kullanıcısı da Atatürk’e yapılan büyük saygısızlığa öfkelendi. Kullanıcılar, Twitter’dan “Yakında CHP bayrağını sarı, kırmızı, yeşil renklerinde görebiliriz”, “Yahu oraya gidiyorsun madem neden Atatürk portresi götürüyorsun? Madem Atatürk portresi hediye edeceksin neden ona küfredenlere veriyorsun” gibi paylaşımlar yaparak tepkilerini dile getirdi.
 
Keziban Yılmaz’ın adı daha önce çalışanlarına yaptığı baskı ve tehditlerle gündeme gelmişti. PKK destekçisi Yılmaz, Kayapınar Belediyesi’ne bağlı Kültür Merkezi Bilgi Evi’ne kayyum döneminde alınan üniversite mezunu kadın çalışanları “işten atarız” tehdidiyle çöp toplamakla görevlendirmişti. 

YORUMLAR 57
  • Melek 4 yıl önce Şikayet Et
    Buadam dan birsry olmaz
    Cevapla
  • Isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ataürk Kalksaydı. Bay Kemale ve Bay Imamoğluna bir iki tokat atardı. Sinıfta kaldınız diye. Sonra Gazilerle beraber Yunanistanı Feth ederdi. Siz Ekrem bey . Sizin Belediyiyede işiniz yokmu ? Istanbulda 16 Million insan yaşiyor . Sizin Diyarbakırda ne işiniz var ? Geçici Belediye Başkanı olarak hiç Makam odaniza girip şöyle Bir hafta çalįştįnızmı.
    Cevapla
  • Neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Birsey olmaz birdahaki secim de bizimkiler yine oy verir Ona olur biter
    Cevapla
  • Isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyün CHP Binasına. Indirin bu insanları koltuklarından. Bunlarda Türkiye Sevgisi yoktur. Bunlar Milletti düşünmezler. Ne demek ya . Bay Imamoğlu seni kim seçti ise seni aynıInsanlar indirebilir oradan. Sen Bay Imamoğlu Bayan Imamoğlu arkasına durup saklanma. Unutmayın Bayan Imamoğlunun dediklerine seçimden önce. Sizler Atatürkü bile düşünmüyorsunuz. Istanbulda esnaf sular altında kalmıştı da Siz kendinize Reklam olarak geldiniz oraya . Sonra bye bye Hoşgeldin Bodruma. IBB önünde Insanlar Vatandaşlar Haksız yere işten çıkariyorlar işten sayın Bey Imamoğlu Diyarbakırda lpmlüm ley. Hemde 1.Numara Türkiye düşmanlarıyla. Ey Istanbul Ey.
    Cevapla
  • İlginç 4 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk mezarından kalksa ilk işi chp yi fesh etmek olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı