Barış Pınarı'nı eleştirmek isteyen Kaftancıoğlu'ndan skandal ifadeler

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla yapılan Barış Pınarı Harekatı'nı eleştirirken skandal ifadelere imza attı. Kaftancıoğlu, Mehmetçik'in terörü yok etmek için başlattığı harekatı 'savaş' olarak nitlendirdi.

Barış Pınarı'nı eleştirmek isteyen Kaftancıoğlu'ndan skandal ifadeler
Barış Pınarı'nı eleştirmek isteyen Kaftancıoğlu'ndan skandal ifadeler
GİRİŞ 20.10.2019 02:41 GÜNCELLEME 20.10.2019 12:48
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Fırat'ın doğusunda oluşturulmak istenen terör koridorunu yok etmek için yapılan Barış Pınarı Harekatı'nı eleştirirken skandal ifadeler kullandı.

 

 

Kaftancıoğlu, teröre karşı başlatılan harekat için 'savaş' değerlendirmesi yaparken, terör örgütü YPG/PKK'lılarca şehit edilen sivil ve askerleri sanki teröristler şehit etmemiş gibi "6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. Bu insanlar neden öldü" diye soru sordu.

Kaftancıoğlu'nun Haliç Kongre Merkezi’ndeki “Danışma Kurulu Toplantısı” öncesi Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajdaki Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin bölümü şu şekilde:

 

 

"Bu konuya ilişkin, ‘6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. Operasyonun başladığı günden itibaren gerçekten barışı savunan, savaşın kimseye faydası olmadığını söyleyen insanlar nasıl susturuldular ve cezalandırılıyorlar? Diplomasi diyerek savaşı değil, barışı savunanları niye vatan haini ilan ettiler?"

YORUMLAR 214
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri şu uğursuzu sustursun artık.
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına birileri bu sustursun
    Cevapla
  • bolat 4 yıl önce Şikayet Et
    Cephede Kazandık içeridekileri susturamıyoruz bu çatlak kapatımalı
    Cevapla
  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Anladınız mı türksolunun bu dhkpc militanını İstanbul ilbaşkanlığına neden getirdiğini, acilen chp yönetimine müdahale edilmeli kemal indirilip yerine feyzioğlu gibi Nedim Şener gibi milli solcular getirilmeli, chp ve hdp yi biraya getiren çimento vazifesi yapan kim varsa alayı haindir, gereği yapılmalıdır....
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainsin nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu